fyfan :p

pappa kom in i mitt rum nyss och frågade om han fick smaka chips och såklart åt han upp alla, han är så ego ;) (fast det var inte så många kvar men iaf) ikväll / inatt ville julia att ja skulle ringa henne så jag gör väl det om jag kmr ihåg sen, sen imorgon ska jag ringa millan för hon har inga pengar på mobilen och inte comviq, så får vi se hur det blir i helgen (nästa helg menar jag då), för kan inte hon så vet jag inte hur jag tänker, men det löser sig allt ;D !!

haha.

idag när vi hämtade micke så frågade ann-marie vilket lag vi heja på, pappa och micke sa såklart leksand och då ville jag vara jävlig så jag sa mora, men det gick inte så bra för dom, men fan vilken stämmning det var, helt sjukt !! satt högst upp i mitten, kunde inte bli bättre ! =) nu sitter jag och dricker cider, jätte gott :)
 
ja juste med tanke på det så var det en kille som frågade mig.
han : finns det ett ställe i gävle som heter brynäs?
jag : haha jaa !
han : fan va coolt !

men vad är det för coolt med de ? :P

leksand

nu ska vi åka och hämta micke sen kanske vi ska vara där ett tag jag vet inte hur det blir men matchen börjar iaf halv 6 :) och jag tror leksand vinner, nu är jag iaf fixad och klar! så en trevlig kväll, hejs !

hockey

jag tycker det ska bli kul att kolla på hockey, sen så säger dom att leksand - mora hatar varandra så det kmr bli en hat match :P fast pappa tycker jag bara kollar på killar när jag följer med, men det gör jag inte. men om det redan är avgjort så kan man ju kolla på annat för då är det inte lika kul nå mer, det ska vara jämt så man blir arg ;D jag tycker det är kul att kolla på hejarklacken när dom trummar och så där :) nej nu ska jag duscha har inte hunnit gjort det en!

hos millan

va ju hos millan igår, så prata vi och så sen kollade vi på tv och tog det lungt för hon ville inte till jimmy ifall hennes ex skulle komma dit så vi stanna hemma, men det va mysigt det med :) jag kom hem halv 3 så gick jag och la mig, och vaknade nyss, sov länge för en gångs skull ! idag ska jag på hockey med pappa och micke :D trevligt ! sen ska jag inte göra något mer vad ja vet ( : och så pratade jag med julia idag när jag gick hem ! nu ska jag gå och duscha, <3 

<3 fredag

åt tacos nyss vart skit mätt, nu väntar jag bara på att millan ska höra av sig så får vi se vart vi ska, om vi skulle på festen i bäsna eller om vi skulle någon annanstans :) nu ska jag göra mig klar tills millam hör av sig så jag har något att göra ! ha en trevlig fredag!<3


busigt

igår lärde johan mig ett trix med kortleken, så gjorde jag det idag på joanna och pappa, men dom fattade ingenting (fast det gjorde ju inte jag heller igår) fast någon hade visat mig det förut men inte hur man gjorde, det är rätt coolt och man tänker inte på det förns man får veta hur man gör då blir det lätt ;D

jonna och joanna försökte "dränka" pappa idag på badhuset, jag följde inte med för jag orkade inte =)

god eftermiddag

jag är så trött idag, så vi får se hur det blir ikväll om det blir något. det skulle vara kul men vet inte, idag har jag bara slappat, kan inte träffa emilia en för hon är i borlänge och jag har ingen skjuts sen så jobbar väl pojken hennes, men ikväll kanske. riktigt trevligt var det igår iaf. och imorgon ska jag på hockey leksand-mora, ska bli kul :) så man kmr iväg ett tag ! imorse så tog jag ett bad, vilket var hur skönt som helst, kände att jag behövde det! nu ska jag spela kort med joanna, hej så länge :)

trötter

nu är jag hemma, ska gå och sova, men fyfan vad kul det va :D alla var grymt snälla, jonte gick och det var meningen att ja skulle med men dom ville inte att ja skulle gå så jg var kvar längre. så slängde dom upp mig i luften, sen så försökte jag förstå mig på wiken skittelefon som inte funkade, sen så råkade jag och wikken riknga och väcka jimmie så vi har bestämt att vi ska säga förlåt, aa men det är mellan oss ;) och jag är såååååååå täpt i näsna så det är inte sanmt! godnatt<3

jonte är knäpp han

träffade jonte idag när jag var ute och gick, så pratade vi lite, sen så frågade han om jag skulle med till frallan och så gick vi dit, sen så var det några stycken som var bakis ;'D sen så bestämde dom att dom skulle dricka idag igen, så jag ska dit sen igen med jonte efter han har ätit. trevligttrevligt må ja säga :) roligare att gå dit en att sitta hemma :D sen imån ska jag nog leka med millan hoppas jag :D! 

jonte: hejsan killar här kommer jag och jävla gävle tjejen :D
haha, han är som han är den där ungen (:

nu kom jag på det

På fredag så skulle ju Lynn och mormor till borlänge, till kupoen tror ja, och då skulle jag fråga Emilia om hon ville med dit och hälsa, sen kolla på kläder :) Idag så kanske vi ska till maserhallen och bada, va ett tag sen man va där så det kan ju bli kul :) Sen imorgon är det fest i Bäsna va det någon som sa, så det lutar mot att jag och Emilia ska dit! Men vi får väl se imån vi hinner väl ändra oss, kanske hittar någon roligare :) Nu ska jag klä på mig och äta lite, sen får i se vad som händer. Hejdå !

ge mig sommar !

Nu vill jag fan ha sommar, är less på vinterkläder och kyla! Och så är jag sjuk igen, jätte ont i halsen och förskyld sen så pratar jag konstigt! Sen på sommaren är man ju aldrig sjuk tycker jag, jag brukar iaf inte vara det då.

fan vad du skräms

vaknade nyss typ, har ätit frukost och lite sånt :)
så när jag skulle gå upp kollade jag in i vardagsrummet sen när jag vände mig om och gick mot köket stog pappa vid spegeln och jag blev skit rädd.

jag: fan vad rädd jag blev!
pappa: jag med, jag visste inte ens att du va hemma, det hade jag glömt.

snällt att bara glömma mig ;D

vad händer på fredag ?!

Jag har hör mig att det ska hända något kul på fredag men jag kmr inte på vad, har tänkt på det hela dagen ungefär men det går inte att komma på vad som ska hända.. Jag blir snart tokig om jag inte kommer på det! För kmr jag inte på det, tänker jag på det hela tiden ist.. Eller så kanske jag drömde att det skulle hända något men det tror jag inte för jag har för mig att jag visste det igår :O Ja, jag vet inte ja. Får fråga Millan om hon har sagt något, eller så kanske jag har tänkt att det ska hända så tror jag att någon har sagt det ?! Ehh skit samma .

Ska gå och prata med farsgubben poch fråga när vi ska kolla på filmen, hejs <3

hon hoppar högt!

Det känns som om vi redan är ett par, du och jag visst blir det vi en dag .

Var alla var munter i min familj då, igår när jag prata i telefon var min katt helt galen hon hoppa på mig utan anledning, fast hon är så feg så hon hoppar undan på en gång, sen när jag kom och gick så hoppa hon fram framför fötterna på en sen flög hon 2m upp i luften ungefär vet inte varför hon kanske blev rädd :) Sen idag så har jag vart och handlat med katarina på ica maxi, fast det var lite tråkigt för jag var och storhandla igår med mamma och leif. Nu sitter halv familjen och kollar på rome, men jag vill inte se för jag ligger lite efter dom är på kap 7 och jag på 3 bara .. Så det kmr säkert aldrig bli av att jag kollar på de, för det är tråkigt att kolla själv om jag inte gör det när jag är sjuk :) Då har man all tid i världen!

Sitter och lyssnar på jumper just nu, jag tycker dom är bra fast bara vissa låtar! Och äter godis såklart :)

mysmys

vi åt inte våfflor vi åt nå godare, kött och potatis mums :) ska kolla på någon film ikväll vet inte vad den heter men det är en skräckfilm :) nu börjar jag bli sjuk igen, blir visst aldrig frisk .. nu sitter jag och äter godis och lyssnar på musik :D skriver mer sen när jag har något att skriva :)

äntligen hemma

nu är jag hemma i bäsna igen, skönt på ett sett :) har duschat och lite så där är ju så jävla kallt, ska väl göra våfflor snart till syskonen, sen ska jag mysa och kolla på film,äta godis (har så jävla mycket så man spyr ju) ska nog vara med grannen någon dag här ska bli trevligt va ett tag sen, sen ska ja ju såklart leka med millan :) hade !

valbo

idag så ska jag till valbo vid 4. ska möta mamma där så ska vi handla lite och sånt, imorgon åker jag hem, det tycker jag ska bli skönt på ett sätt :) snart börjar skolan igen, fast det är ju nästan en vecka kvar (: nu ska jag gå ner och äta, sen göra mig i ordning, sen så ska jag väl ta bussen till valbo :) ha det bra så länge.

god natt allt folk

nu ska jag sova, ska bara borsta tänderna och dricka vatten :) sen ska jag sooooova, fyfarao vad skönt! have a nice night !

det blir för mycket ibland

Fått för mycket påskgodis så jag vill inte se godis på ett tag, vill spy så fort jag ser påskägget, fast jag har knappt ätit något av det men mår inte bra av att se de. Har fått ett par jätte fina örhängen av min mor (: Ska snart gå och lägga min, vart sent inatt när vi kom hem och så vakna vi tidigt så ska sova ut imorgon om jag kan (: Kollade på en film nyss, tror den hette "rum 1408" , känner igen den, kanske finns en liknade film. Den var iaf bra! Ha det så bra, good natt ! 

förlåt

Idag ringde Fille mig när jag satt på resecentrum och sa förlåt för att han hade ringt och skällt ut mig, fast jag ingenting gjort. Min far var helt tokig på Fille, så sa Fille så här: men förstog du inte att jag skämta? kul skämt att bli utskälld, sen sa han att han skratta men det gjorde han så fan heller.. Tur att min far finns (: <3

igår

igår va jag med julia, melinda och ida först satt hos julia och "förfesta" ;) sen gick vi till vår kära krantz va vi där till halv tolv eller halv ett sen åkte vi ner på stan, krantz och dom gick på krogen medans jag , julia, melinda och ida satt på donken, fast inte hela tiden, vi var ute lite med (: sen vi 2 tog vi bussen hem igen till krantz, så somnade vi, sen gick jag och julia hem vid fem eller något sånt (: så sov vi, och nu sitter jag hemma, mår bra men har ont i huve, men det är inte gör igår har haft ont i huve hela veckan :) jag ska ner och hjälpa till och göra pizza, sen ska jag bara ta det lungt ikväll (: ! <3


packat och klart

nu har jag packat och fixat lite, så nu är jag redo för att åka :) ikväll ska jag ut och äta med "familjen", sen åker jag till hofors och sover eftersom jag ändå ska vara där dagen efter :) så kmr fille och oliver också sova där (: trevligttrevligt, ska fixa det sista jag har kvar nu sen ska jag åka till tåget, men ni får ha det så bra, skriver på söndag igen kanske :) ha en bra påsk så länge! 

själver :)

pappa och katarina drog nyss över till grannarna, dom bjöd över dom på några supar :D så jag ska väl passa på att busa lite jag då, men vet inte vad ja ska göra, hittar på något bra snart ;D <3

idag

idag så var jag och pappa och åt på max först, sen åkte vi till bussgods för att hämta tavlan som katarina gjort som vi skulle sälja till en kille. sen gick vi på kupolen kollade lite, så mötte vi katarina som var sur på pappa för att jag var med på kupolen och pappa var arg på henne för att hon var så töntigt för han tyckte att dom nyss hade vart själva på kupolen osv. sen så mötte jag emilia och staffan på kupolen så gick jag med dom, så gick vi och mötte jimmie, så åt staffan på taco bar, sen åkte vi till öb för att köpa godis, sen åkte vi till någon, sen hade tiden gått så fort att ja skulle ta bussen hem, så fick jag låna emilias busskort för jag hade glömt mitt hemma :) sen nu sitter jag här, ska snart äta mat och mysa med missen, sen imån ska jag sova hos farmor, mysmys (: så mycket mer har det inte hänt, så jag kmr inte att skriva på några dagar nu säkert (inte lika mycket iaf). <3

soligt

idag är det soligt ute, det är nu solen tar som bäst det såg pappa på tv för någon dag sen, på sommaren tar den inte lika bra :) så ja tänkte jag skulle ut och gå har ändå inget annat för mig ( :  vid två skulle pappa in till borlänge och träffa katarina eller något, för hon ska sälja en av sina fina tavlor (: får väl se om jag följer med och går på kupolen, vill köpa nya kläder och smink :) !

god morgon

ja jag är redan vaken, känns bra första dagen på lovet :D nu ska jag gå upp och skrämma pappa lite, han sitter och spelar sitt spel bara så lär få lite liv i han, fast han hör väl när jag kmr det knarrar så mycket när man går i detta hus :) kmr sen :)

kanske ändrade planer :)

kanske ska till mor på fredag för om jag ska det ska jag med ut och äte mat och fira madde och lasse. sen på fredag kväl åker jag buss till farmor och sover där , sen kmr ju släkten dit så äter jag där, sen åker jag till gävle till julia, kmr ju säkert blir trevelans :) sen åker jag hem till borlänge på onsdag eller torsdag ;D

haha :)

lindanilsson ' säger:

kom till gävle på lördag och festa !

Oscar :] säger:

nu på lördag?

lindanilsson ' säger:

ja fan , det är ju lov

Oscar :] säger:

Jag är inte hemma då

lindanilsson ' säger:

nej för då är du ju i gävle

Oscar :] säger:

Hahhahaha

jag är smart ! :D


LOOOOV

nu har jag lov, fy vad skönt att bara få vara hemma och mysa :) längtar tills jag ska till gävle och träffa min vän julia, va ett tag sen vi va sist ! idag va det lite kul för jag och dom jag jobbar med höll på att hammra, så skulle wikman hammra i en spik så sa jag så här: du kmr snart slå dig på tummen ! och precis när jag hade sagt klart det så slog han sig på tummen såklart och jag börja asg , jag tyckte det var så kul men det tyckte inte han ;D haha. sen vart jag helt svart av hans hammare, vet inte vad han har gjort med den, men jag var till och med svart i ansiktet , och dom sa inget heller :O. hoppas jag ska vara med emilia något innan jag åker hem till mor, det skulle vara kul ;D

ont i huve idag igen, men det blir väl bättre nu när man får lov hoppas jag :) skriver mer sen när jag kmr på något att skriva !

blir galen

det tar minst 5 minuter innan ett inlägg läggs ut på bloggen, är min dator seg eller är det nå knas med blogg ? :O
(fast jag tror min dator är seg)
och jag kan inte ha msn igång när jag skriver då tar det ännu längre tid ..

stackars molly

idag när jag kom hem så hade jag posten i ena handen och väska i andra så jag såg inte mina fötter så jag råka kliva på min misse, sen när hon väl sprang iväg råka ja trampa na på svansen sen va hon rädd för mig i någon timme, men hon gjorde inte illa sig som tur va för jag är ju inte så tung ;) nu har jag äntligen fyllt på min mobil så nu kan ja ringa och väcka julia igen, men vet inte om hon ska till skolan imån så kanske ringer och väcker henne när skolan börjar igen! <3

jag vill bli glad , kan inte någon nån rolig historia eller något ? :) ( skriva gärna den isf )

i morgon är det lov

ja imorgon efter skolan är det ju lov, vad skönt, vad ska jag göra då ? hoppas inte emilia blir sjuk så vi kan hitta på något innan jagd drar mig hem mot gävle :) pappa och jonas och några ska på hockey på fredag, sen på lördag så ska jag och familjen äte påskmat hos farmor, mys. sen efter det tar jag bussen hem till mor :) ska bli ska skönt med lov känner jag, även fast jag bara vart i skolan i 2 dagar så är jag redan trött, va sjk typ hela förra veckan. känner mig inte så bra idag heller ont i huve, sen känns det som att man ska spy ibland för att jag har så ont i magen, fast jag gör det inte som tur är! idag så ska jag kolla på någon film/serie vi fick hem idag rome hette den tror ja får väl se om den är bra :) min far var riktigt snäll idag han hämtade mig i djurås så att jag slapp sitta och vänta på bussen i 1 timme! jag vill festa det va ett tag sen, hoppas det blir något sånt i helgen eller veckan, ser fram emot det isf :D

(:

Julia - I mitt hjärta är du alltid gömd, för en vän som du blir aldrig glömd ! <3
Emilia - Du får mig alltid att le när det är svårt ! <3


jag är tacksam och glad att jag har er två! :)


favorit/bästa ..

Färg - Grön
Mat - Kycklingtortillas
Sport - Handboll/Fotboll
Djur - Katter 
Glass - Dumle
Affär - Olika
Sallad - Gurka
Låt - en av dom är; Det sista du ser. 
Nummer - 13 & 22 
Årstid -  SOMMAR
Vän - Julia
Släkting - Marie, Farmor
Läsk - Fanta


tog den av anna men la till lite, hade inget roligare för mig :)

filmmys

ska kolla på film nu, mysa med katten och äta godis :) ska bli väldigt mysigt, sen senare ska jag leka med emilia så jag kmr inte skriva så mycket idag :) men ni får ha det så bra, idag jobbade vi på bron, inte så kul men det går väl (: vill börja kakla nu, mycket roligare :D nej nu ska jag gå och kolla på hotelliggaren så man blir på bra humör sen ska jag kolla på någon annan bra film men vet inte vilken en , <3

överallt

slutadet du tidigt idag , men jag väntade tills emilia slutade så gick vi till kupolen för jag skulle göra en grej, men det blev inte så för dom hade inte fått in de ännu, sen så missade vi bussen till djurås så vi tog en annan buss till djurås gick till emilias mammas jobb och åkte hem med henne men innan det åkte vi till hälsocentralen (eller något liknade) för emilia skulle göra en sak, så åkte vi till apoteket för hon skulle hämta ut det men dom hade inte fått in det fast dom skulle få det på en gång .. sen åkte vi hem så nu är jag hemma ska kolla på film har jag bestämmt är på myshumör idag för jag har busat hela dagen med emilia ( jag bytte klass för en dag kan man säga ) va med emilias klass hela dagen, varför säger jag inte :) imorgon ska jag vara med emilia såklart, det ska bli superkul ;) alltid kul att vara med henne, fast hon är lite busig (: emilia tycker inte jag är normal, hon tycker jag tänker konstigt , vet inte varför :O , haha.


igår såg jag en bra film på 3an kl 9, fast det kändes som om jag hade sett den fast för lääänge sen, men ja vet inte kanske sett den på reklamen eller någt liknade :) ne nu vart jag film suger så heej så länge ! <3

skolan

sitter i äckel skolan, så jävla tråkigt, gjorde nyss prov. slutar efter det här tror ja, skönt :) eller vi slutar 11.45 men fan vad skönt sen imån slutar vi vid 11 också skönt sen är det bara onsdag kvar då slutar vi 3 , hoppas det blir tidigare. är så trött på alla, typ :) nu kmr lärare så ska dra , skriver mer ikväll :) hejs !

dryg unge :)

På fotbollen idag var det en flicka som var sjukt dryg, hon var så självisk att jag har inte vart med om nå värre, orkar inte berätta men hon var jobbig det tyckte till och med joanna som är hennes klasskompis. Sen så satt en annan mamma bredvid mig och fråga vad dom gjorde hela tiden. Har inte vart på humör idag så jag tyckte det bara var jobbigt när hon frågade och ungen va så dryg :) Har nyss duschat så nu känner jag mig ren :D

fotboll

nu ska jag fixa mig lite innan jag ska åka iväg med joanna och katarina och kolla på när joanna tränar :) det ska bli kul eftersom jag inte har gjort något idag. men ni får ha det så bra så länge, skriver mer när jag kmr hem <3
image18

igår

var på loppis igår med familjen men det fanns bara skit, så medans jag och Katarina gick och kolla där fick pappa sitta och kolla på när ungarna hoppade i någon hoppborg ;') Så efter det åkte vi till kupoel åt på donken, efter det gick jag och katarina och kolla på kläder så gick vi in på only, så hitta jag en fin tröja, då sa katarina direkt , det där är du linda :) så kollade vi vidare, sen så fick pappa se den och då sa han att vi skulle köpa den så betalade han den, snällt :) blev jätte nöjd, jag tycker den är jätte fin (: jaag är så raastlöös ..

¤

Ååh nej jag kom på att det är skola imorgon igen, men ja kmr komma till skolan halv 9 kanske måste göra en sak innan, jag vill att det ska bli torsdag för då får vi lov igen :D Sen på lördag ska jag åka hem, och på lovet hoppas jag att ja ska leka med anna, för det var ju ett bra tag sen man såg flickan :) Försöker få Oscar att börja skriva blogg men han vill inte, han sa att om han vann 50 miljoner så kanske, haha (: Vill att kl ska bli 4-5 så ja får åka iväg lite (: Igår pratade jag och min far om släkten, det är mycket men inte vet, men jag har ändå en favorit i släkten vilket jag tror många vet vem det är som känner mig :) Nu ska jag äta choklad, fick ju påskägg igår så var det choklad och massa gott i det, men jag har bara choklad kvar , muums :D

sommar vill vi ha

Nu börjar det bli vår tycker jag och då är det ju snart sommar, fast bara för det börjar det väl snöa imorgon eller något, men nu tycker jag att vintern har gjort sitt, så det kan ta och bli sommar nu lite fort så slipper man vinterjackorna, vantar och allt de där :) Vill ha sommarkläder, jag och mor min ska säkert åka till sthlm snart och då kan man ju köpa sommarkläder fast det kan jag göra hemma med men aa :) Det var soligt och fint imorse men nu börjar det blir fult väder inte lika kul, jag som ville vara ute i solen, men så blev det inte hann inte så mycket :)

Nu får det ta och bli sommar !


 


god morron :)

Som vanligt så vakna jag tidigt , jag vaknade halv 10 :) Så då fick jag frukost, så la jag mig och kolla på tv efter det, har nyss kommit in har vart ute, det är ju så fint väder. Ska laga mat om 10 min kanske, ska göra korv och makaroner för dom ville ha det här hemma och jag är så bra på att gör det så jag fick äran att göra det då :D Senare idag ska jag följa med när Joanna ska träna fotboll, ska kolla på. Men innan det så vet jag inte riktig vad ja ska göra, ska väl vara ute i det fina vädret iaf (: Igår kollade jag på melodifestivalen med familjen och så var jag ute en hel del det var skönt (: Nu ska jag ut och prata med min far lite kommer sen .


katten

Katten ligger bara i pappa knä och är bara med honom, men det är för att dte är mars har jag kommit fram till och då duger bara killar för henne. Men igår så kom hon och la sig vid mig och då frågade jag pappa : - pappa, tror hon att jag är kille nu också ? men han bara skratta. Så hon tycker nog om mig ibland även fast jag är tjej :)

image22


margarinet

haha skulle ju baka , så tog jag fram allt men margarinet stod framme ska skulle jag ta de, så när jag tog i det så var det så löst att det kom margarin från alla håll så hela köket är ner smörat, tack vara att ugnen hade varit på, sen så hade Katarina lagt margarinet där så då blev det varmt under ifrån satt det smälte , smaaaaart (a) så får vänta ett tag, la in det i frysen ;D

övningskörde idag

övningskörde till hofors, pappa sa att han kallsvettades, inte för att jag gjorde något fel eller dumt, utan i fall något skulle hända, haha ;'D det lät så kul när han sa så :D fanns inte så många ramar kvar på dollar så jag köpte inte så många, ska kolla i gävle sen om dom har mer, sen kanske öb har några :) jag hammra inte av mig några fingrar iaf :D ikväll blir det lungt för min del, ska baka snart till busungarna. skriver mer sen kanske, hej !

.

Jag tycker det är så tråkigt att vara hemma från skolan så länge, men gör ju ingenting hemma. Jag blir jämt så rastlös. Men på måndag ska jag iaf till skolan.Och då går vi bara 3 dagar i skolan ,sen äre looov igen :D Så himla skönt må ja säga :) Ska köpa ramar idag på dollar så jag ska sätta upp lite bilder, men lär skriva ut några först och det lär jag göra hos mamma tror ja, vet inte om skrivaren funkar här, men jag lär köpa riktigt sånt där papper så det ser ut som riktiga kort och inte bara papper men det är fint det med, det såg jag iaf att det var i Juliαs rum :D 

Sitter och lyssnar nordman just och pratar mamma. Jag tycker nordman är så bra, har tyckt det rätt länge. Han har sånn skön musik, sen fina texter. Jag är så jävla trött, sov jätte dåligt inatt , vaknade hela tiden typ. Men får väl se om det blir en lugn helg eller inte, beror på om jag orkar . Men nu ska jag dra , hade bra så länge . puss


sega gubbe :)

Pappa kom nästan just hem för han har tränat, så ska vi åka till hofors och hämta syrran, men hans telefon ringer ju förfan hela tiden så vi kmr ingen vart så ska han äta och massa. Så grymt seg, om småbarnen har tur så ska jag baka choklad bollar till ikväll, men vi får se hur snälla dom är först.

Prata med mig farmor igår hon är så sööt, hon sa tta hon tänkte på mig (a), sen så skulle hon städa idag innan vi skulle komma. Men jag tycker att hon kan fråga Marie om hjälp för farmor har ju så ont. Men då sa hon att Marie skulle inte ens tänka tanken om att hjälpa till, men jag kan göra det en annan gång :D Så ska vi dit och fika lite , sen ska vi säkert spela kort som farmor alltid vill när barnbarnen kommer :D <3

tv

min far var med på tv idag i 2 sekunder kanske, har är hur glad som helst att dom visade det. Det är nästan det enda han har tjatat om idag :D Och så fort någon ringer så säger han det, om det är någon som han känner (: Han är säkert med i tidningen imorgon i dalarna, för dom ställde några frågor till han med. Så han skulle väl köpa tidningen bara för det , köper aldrig den tidningen annars :D

Haha, det är så kul att retas med Emilia, fast man vet att man får tillbaka när man minst anar det ;) Så då är det inte lika kul nå mer ;D Får se om ja ska vara med henne i helgen, om hon vågar ;D Hon verkar tro att jag är döds sjuk och att man inte kan vara med mig, men jag hade du bara feber igår och förrgår, idag har jag bara ont i huve och magen (:  

sjuk

Är hemma och är sjuk har vart det sen i onsdags , därför har jag inte vart inne så mycket för jag har inte orkat :) 
Min far kom hem en snabbis men åkte igen , katarina skulle till sjukhuset i ludvika så han skulle följa med och jag är hemma med katten , ska ner och mysa med henne snart och kolla på film :) Blir hemma imån med tror ja , ska följa med opch hämta jonna i hofors träffa farmor och så , sen ville pappa till dollar, och då när han ändå ska dit kan jag kolla på ramar. Annars händer det inte så mycket idag . hade <3 

ont

idag gick jag hem från skolan för att jag inte mådde så bra , så la jag mig i soffan och kolla på tv , sen slocknade jag till , så väckte pappa mig och frågade om jag ville ha mat, och det var såklart jag ville ha de :) ska nog gå och lägga mig igen. Nu har Emilia färgat slingor i håret , vet inte hur det ser ut , men Ida sa att det såg bra ut men att hon hade i hårfärgen för lite , så Emilia skulle göra om det för hon tyckte det såg orange ut , det blev säkert jätte bra ! Snart är det helg igen , fy vad skönt . Då ska nog jag och Emilia hitta på något kul , det hoppas jag iaf =)

Idag såg jag en kille som spydde på bussen , det var inte så mysigt, det slutade aldrig , han spydde en halv plastpåse stackarn. Sen så sa han ; nu ska jag inte spy något mer till sin lärare och hela han var i spyor .. Alla hoppade back för att dom tyckte det lukta illa , men jag kände inget, är nog rätt förkyld . Men nu ska jag gå och vila igen , hade <3


. (:

Hej , kom hem från Emilia kanske halv 5 - halv 6 . Så gjorde jag mat , hämta ved , färsökte för eld men efter en halv timme gav jag upp , men den lever :) Så luktar jag rök tack vare de , så ska in i duschen nu snart . Och slänga kläderna i tvätten. Sen efter det ska jag kolla på tv eller sitta vid datorna beror på om det är något roligt folk inne.
Sen när vi var hos Emilia så blev vi utelåsta i 30-40 min , haha . Vi tog in hästarna och medans vi gjorde det så åkte micke och låste dörren :) Så stog vi där och pratade , sen så kom dom , så gick vi in så skulle vi färga håret på Emilia men dom hade ingen (mössa med hål i) så då skulle dom åka och köpa det sen , sen när dom skulle äta gick jag hem. Imorgon är det skola, fyfan :) Nu ska jag gå och äta igen innan jag går in i duschen .

Nu har i alla fall pappa fixat tillbaka sin tand igen så nu vågar han le , hehe ;D <3 


goood morgon :D

Jag vaknade för några timmar sen av en elefant , hahah vilket är min far som inte kan smyga på morgonen . Så pratade han i telefonen jätte högt och man hör skitbra till andra våningen .. Han är som han är , så såg jag att mina mjukisbyxor hade smölt sönder nere på benet ;'D Så frågade jag vad han hade gjort med dom , men han vet inte själv även fast det var han som tvättade och hängde upp dom :)
 
Pratade iaf nyss med Emilia , vi ska åka och köpa hårfärg till henne hon ska slinga håret . Så det ska vi göra i dag på vår lediga dag , nej men sen ska vi ut och gå med hennes hästar , och något ,mer eller vad hon sa :)
Sen så har jag busat med min katt , vi lekte jaga , först jagade jag henne , sen jagade hon min . Vart helt slut :) men nu ska jag till köket och fixa något att äta , ha det bra . Pusshejs <3

lördag,söndag

Igår så var jag i gävle halv tio inget var öppet och jag skulle till tandläkaren en timme senare , kul . Så fick jag tiden att gå genom att sitta och lyssna på musik , så gick jag till tandläkarn . Efter det gick jag ner till stan och mötte marie , så gick vi runt där , gick och fika prata ganska mycket om minnen , hahha fyfan vad dom är bra <3 haha , sen så var det en som ringde till mig , men vad han sa vill jag inte säga men det var kul ;'D sen typ vid 1 så kom natta ner till stan så gick jag med henne i några timmar , mötte julia :D och så mötte jag min pappa på stan (som bor 14 mil bort)

pappa : vad fan gör du här ?
jag : ja vad fan gör du här ?
 

Det är ju vanligare att jag är i gävle en han ( det sa även farmor med ), lite knäpp han är . Ja men iaf så gick jag och natta lite till på stan sen åkte vi hem till henne , pratade kollade på tv och så , sen tog jag 6 bussen hem för jag och mamma skulle kolla på en film , sen kollade vi på melodifestivalen . det var så bra att carola åkte ut , tycker nordman var mycket bättre :D

Sen idag typ vid 10:38 fick jag ett sms av pappa där han frågade vad nr till tandläkaren i gävle var (men jag duschade då så jag såg det inte föns 11:10) . Så ringde jag för att jag skulle säga nr , men då hade dom åkt in till gävle när dom var i valbo . Så berättade han att han hade ätit en macka från ikea så ramlade hans fejk tand ur , så han har en glugg i framtanden ;'D han ser jätte rolig ut . Så det har jag skrattat åt hela dagen ( men han säger att hans dag är förstörd ) Sen var jag hos farmor några timmar , sen nu är jag hemma :) Ha en fortsatt trevlig kväll <33

hemma hos mor

nu har jag vart hemma i snart 2 timmar :) har ätit och lite sådant , pratat med min mor :D
imorgon ska jag köra till sandviken satt jag är där vid 9 , så ska jag ta bussen därifrån till gävle , så ska jag till tandläkarn , träffa marie , sen tror jag att jag skulle träffa marie , sen vet jag inte om jag ska träffa julia , får väl se sen om hon har tid , annars ses vi ju på lovet :) kan inte julia vara så kanske jag skulle vara med anna , eller så kanske krantz är hemma , vi får se :) skriver väl mer på söndag om det :D <3<3

saknar när man var liten , allt var så mycket lättare .<3

image24

titta va fint (:

image23
fick den av julia nyss , så fin tack vännen . du är min bästa vän <3

..

jag slutar snart , och då kmr pappa och
hämtar mig så ska vi ut och äta , sen
ska jag med han när han tvättar bilen ,
sen åker vi hem . fyfan vilken piss dag ..


världens tråkigaste dag

Det kom en kille från vägverket och skulle ha en kurs med oss hela dagen , hur tråkigt som helst . Vi fick 4 raster på hela dagen och dom var inte långa ( som mest var det 15min ) så satt vi från 08.00-15.25 . Så jag fick springa till bussen för att hinna med den . Så kom killarna fram till att killen (från vägverket ) var bög , okej han såg lite bögig ut och han fixade håret varje sekund typ . Så Wikman vart helt galen , så tänkte han fråga om han gillade killar ;'D men det blev aldrig så :) så fick vi göra 4 prov för att se om vi hängt med , sen fick vi ett slut prov som vi fick göra i grupp och min grupp hade alla rätt (Y) . Fast innan det fjärde testet så satt jag och Wikman och lyssna på musik vi orkade ine höra nå mer , sen så chansa jag på frågorna och det gick bra för de ;) Nu ska jag upp och spela x-box , släppa ut katten och äta . Får se om jag skriver nå mer för idag lite senare , hejs <3

kom på en sak

Att på tåget i fredags så var det en gammal kille som hade en katt som bara rymde sa han. Men konstigt om den rymde väskan den låg i var trasig och han hade försökt laga den med silvertejp . Så sa han att alla tjejer (han syfta på honkatter) var så dryga i mars .

Så frågade han mig : känner du också av det ?
jag : haha nej det gör jag inte .
han : nej inte jag heller .
jag : men det är väl tur det då .
han : ja fast det kanske kommer lite längre in i mars.

Och så lyckades katten rymma på tåget med , så katten springde runt i hela tåget , sen till slut fick han tag i den. Så när han gick förbi mig så skratta han och sa ; ja nu gjorde hon det igen .
men konstigt , väskan var trasig och så öppnade han väskan så dum som han va , så katten kunde rymma , men han sa att han skulle laga väskan, men han hittade inte silvertejpen han hade med sig.
Varför inte bara köpa en ny väska , en riktig kattväska ? ( han hade typ en sån där soprtväska , fyll med hål på sidorna , ja sen så var det hål i den pga att den va trasig ) och min syrra bara kolla på mig .

Fast jag har inte märkt att min katt är dryg , men hon äcklar sig lite mer en vanlig , men hon gnäller inte och vill ut , men det kanske kommer snart , fyfan . Jag tycker hon är jobbig när hon vill komma in på morgonen till mig , när hon bara kraffsar och gnäller utanför min dörr. Fast hon kom inget imorse , det var rätt skönt (:


haha

Haha , när min far kom hem så frågade jag vart han hade vart ,
då sa han att han hade vart och kolla om jag stod vid bussen
som jag gjorde igår, men han såg mig inte sa han så han åkte
hem ;'D så söt . För igår så skulle jag ta bussen hem så hörde
jag att någon tuta som fan , så kollade jag så vare pappa , så
vinkade han jätte mycket , helt knäpp är han , men jag tycker
om han ändå <3 nää , nu ska jag gå och kolla om han lever ,
sen ska jag släppa in katten om den vill in , hejs :D

bussar

Det går ju så många bussar hem till mig så jag vet aldrig vilken jag ska ta (eller inte) , jag skulle egentligen sitta på bussen hem nu , men som tur var så slutade Katarina kl 2 så jag åkte hem med henne . Det går två bussar hem och två till skolan , det är dåligt tycket jag . Det är inte så kul när man har sovmorgon då lär jag komma tidigt i vilket fall , så får man sitta där själv tills alla andra kommer , men som tur så har vi nästan aldrig sovmorgon :D

Johan är så snäll , jag berätta om vad två i min klass gör så då sa han att jag fick flytta till han om jag ville, så sa han att jag skulle få vara med han och hans kompisar isf , och att han tycker dom är töntiga som inte kan vara fler en två . Fast jag håller med han , ju fler desto roligare :) Sen Julia sa samma sak , för så höll man ju på när man va liten och inte kom överrens :) Dom är snälla dom två <3 

=)

Idag så har jag vart i skolan , det var väl kul :) pratade nyss med julia och hon ville att jag skulle in på msn så jag ska in snart då :) så ska jag till gävle i helgen , ska förmodligen träffa marie , och så julia =) sen får vi se , ska till tandläkaren med på lördag , usch vad tråkigt .. Menmen ! Nu ska jag gå och göra några mackor till är lite hungrig idag , kommer senare och skriver mer om det finns nå kul att skriva om , hej så länge <3

besök

vi hade nyss besök av micke och hans fru , dom var och hälsa på för att min far fyllde år nästan nyligen :) så vi fikade och pratade , så kom vi in på ormar och fiskar . och det hatar jag , dom är så äckliga! men en sak som jag tyckte va sött , det var att när micka var utomlands så var det en kille som hade pringles chips , så apan tog dom och öppnade dom och åt , och om någon kom i närheten vart han galen , haha :D så fick pappa 3 dubbel tisslotter , men han vann inget , han har otur i spel :D 

sen skulle jag förklara för emilia det där med skärtorsdagen , men hon fattade inget , hon är blond den söta ungen , (hon är faktist blondare en julia, men säg inte det till henne ;D)  

imorgon börjar vi jobba igen på bron som vanligt i skolan , hoppas den blir klar snart , så vi får göra något annat ( fast vi ska ju riva bron med ;S ) jaja , nu ska jag till vardagsrummet och vara social och kolla på tv , det är så kallt i mitt rum så jag sätter mig nog framför brasan :) ha en fortsatt trevlig kväll , heejdå och god natt kommer inte skriva nå mer för idag :)  

hahaha , tycker den här bilden är så jävla
rolig , så det får bli dagens roligaste bild :D


hahaha :D

björn gustavsson är så jävla bra :D jävla stjärna :D <3

http://www.youtube.com/watch?v=y-HJDdikPfQ



haha :D

idag i skolan så sa läraren att vi skulle vara ledig på skärtorsdagen (eller hur det stavas)

så viskade jag till ida
; vilken dag är det ?
ida ; jag det lär ju vara på torsdag da förmodligen .
jag ; jaha , men är det nu på tosdag ?
ida : nej , hahha det är typ om 2,5 vecka .
ja ; jahaa ..

kände mig inte så smart ..

det är så tråkigt .

så jag skriver ist . helt värdelöst med datakunskap , vi har fan prov jämt och jag fattar inte hur läraren tänker , vi har 1 lektion i veckan , sen nu ska vi ha prov nästa vecka och det har vart lov och allt , men ingen vet vad vi ska ha prov på heller , ska fråga min lärare snart .. och sen när vi vet vad vi ska ha prov på är det typ 100 sidor vi ska plugga in på en vecka :O .. heelt sjukt !

igår när jag var på väg hem från kalaset , så pratade jag och pappa i bilden om en sak , som både han och jag blir irriterad på , så det känns skönt att ha någon på sin sida. sen blev jag så arg i morse på min "syrra" hon ska jämt väsnas och skrika på morgonen och hon är 8 år och vet att min far ligger och sover och att han blir arg , så jag sa åt na att hålla käften , men hon lyssna inte , så sa jag att pappa ligger och sover och att hon vet att han blir arg om han vaknar , då vart hon tyst så skönt , och katarina hennes mamma säger ju för fan ingenting blir så jävla arg . hon låter dom göra som dom vill typ.

åååh jag vill åka skidor , har inte åka så mycket i vinter för det har inte vart nå bra väder , vill att det ska vara en bra vinter så man kan åka mycket , förra året åkte vi jätte mycket , men i år åkte vi knappt något , så tråkigt , det roliga med vinterna är just att åka skidor :D annars är det värdelöst :) och med sommaren så är allt bra tycker jag :D aa kanske inte att myggor och sånt men solen är bra ;) ååh , jag som nyss tyckte att det blev vår så blev det vinter här igen , usch vad tråkigt . nu vill jag inte ha vinter jacka och långisar nå mer , vill ha sommarkläder :)

nu kom ida till skolan , hon försov sig , så nu ska jag prata med fyllot :D hade bra skriver mer sen , heej då <3

<3


detta är jag och julia på skolavslutningen , fast brämmen var bättre en skolavslutningen ärligt :) fett skönt att festa på stranden :) ( hoppas denna sommar blir bättre , eller hur julia ? ;) <3 )

image16
sommar sommar och soool <3

gomorron gomorron.

just nu sitter jag i skolan , och har datakunskap (inte så kul).
imorse ringde jag och väckte julia , hon lät så pigg ;) haha .
i fredags så var jag i domnarvet på maskerad , jag och emilia bestämmde oss i sista minuten att vi skulle dit , så vi klädde inte ut oss , sen när vi var utanför mötte vi ida och malin , så gick vi med dom ( dom var as fulla ;D ) så gick vi in , sen kom jag hem vid 2 , så gixck jag och la mig , dagen efter kollade jag på 28 veckor senare , fett bra :D tog det bara lungt den dagen , sen igår var jag på kalas :D lasse fyllde 40 år ( eller han fyller på tisdag ) :D
nu ska jag fortsätta jobba , hade heejdååå :D <3

god kväll

i morse när jag vakna så började det med att katarina va sur på mig , orkar inte med na så jag sket i allt . Fixade mig , för ja skulle på kalas i järbo , lasse fyller 40 år :) så när jag satt i bilden på väg till tåget , hörde jag låten "åå när ni" och då tänkte jag på när jag och julia satt i min stuga med mina grannar , och så nämde jag de , och dom trodde jag var knäpp , sen så berättade jag en gång när jag skulle skaka vår drink vi hade blandat till att de spruta , det lär typ så här :

jag bara skaka och de bara spruuuuta ut :D
sen kolla dom på varandra och trodde att jag hade gjort något annat , men så vare faktist inte . :)
det vet iaf julia :D är så sjukt trött så nu ska jag gå och sova , men ja kan skriva mer imån när jag sitter i skolan och har datakunskap :) good natt <3

RSS 2.0