LÄÄÄNGTAR SOM EN TOOK!

Nu ska jag berätta till allt jag längtar till.

Nästa helg sista april så ska jag och brudarna från gävle + några killar, grilla och bara mysa sen ska dom ut, jag ska inte med pga av att jag ska till sthlm på lördag för att shoppa. Vilket ska bli kanon kul!
Sen längtar jag tills 22maj då fyller jag år, sen 24maj åker jag, mändy och flera till, till cypern på STUDENTRESA! Galet kul! Sen när ni kommer hem är de ju inte långt kvar till STUDENTEN, iiiiiih! Sen längtar jag till midsommar då jag och anna och några till har hyrt en stuga, så då blir de massa tok på g! Sen ska jag till öland en vecka också! Allt ska bli så himla roligt!

Man känner sig som barn på nytt!


partyypinglornaHaha, de blev för mycket dricka igår, är glad att vi inte använde kameran nå mer efter dom sista bilderna. Vi hittade 5 snyggingar på krogen som bjud oss på shottar och champagne. Idag känner jag bara: Fy, blä och usch! Jag ska inte dricka så där mycker på ett bra tag! Sen kom polisen in i bilden de sista som hände den kvällen men jag fixade de där bra jag!

Riktigt lyckat

Mitt lov har varit riktigt bra. Träffat Anna och Linus flera gånger, sen så åkte jag och Jenny och våldsgästade anna och linus en dag, jag har även träffat min kusin Marie, vi va och fika på stan. Sen har jag åkt skidor en sista gång och sen har jag passat syrran två dagar. Sen har jag umgåtts med mamma någondag också bara :) Sen blev det lite fest en dag också!


Så lyckat blev mitt lov

min lilla tjockis :)


livet lekerkan du förklara...

Kan du förklara vad du vill med mig, det känns som att du aldrig öppnar dig!
Och om du tycker att det går för fort, då är det dags att köra öppna kort!
Jag ger och du tar, har tusen frågor men får inga svar!
Jag vill om du vågar, jag lovar att vår kärlek räcker till!
Jag vill om du frågar, så kom kom och ge mig liv igen!behöver jag säga mer, nej! :)

RSS 2.0