sista april förfan ;D

just nu sitter jag hemma hos julia, väntar på att krantz ska höra av sig ;) sen ikväll ska vi till bönan!
hoppas alla får en rolig sista april, SUP OCH SVÄLJ BÖNAN IKVÄLL :)! och gör inget bus, men om ni gör det ÅK INTE FAST !

image47

smidigt linda

imorse så sov jag lite längre en vanligt, brukar gå upp sex men gick ist upp tjugo över, så tog jag på min arbetsbyxorna och letade efter tröjan men hittade den ingenstamns så gick halvnaken i hela huset och letade efter EN tröja (men ingen var hemma,men iaf), så hittade jag dne inte så jag gick upp i pappas rum och snodde en tröja av han (han är ju ändå inte hemme så han vet inget), sen nu när jag kom hem skulle jag kolla i garderoben efter en annan tröja, ja då såklart skulle jag hitta min arbetströja, smart att jag inte kollade där ;o men nu är den hittad iaf ! så idag har jag haft världens storast tröja på mig och jag som är så smal, ja undra hur det såg ut ?!

tisdag, vilken dag

ja idag är det tisdag då, bara imorgon kvar sen är man ledig några dagar! ska till gävle imorgon till julia efter skolan, det är ju ssta april imorgon ;) jag vet inte vart vi ska en för julia och jakob har inte bestämt sig tror ja :) jag har en blåsa under tungan känner jag nu ;o idag var det blod överallt när vi byggde, bara för att marcus sågade sig i fingret, men han sa att det var mitt fel, för att JAG hade sagt åt han att såga en jätte liten bit, men det kmr jag då inte ihåg =') så tim satt och trokade upp allt blod medans han gick och tog tusen plåster ;o

sen skulle jag sätta i 3 spikar i en bräda, men alla vek sig så dom i min grupp retar mig nu för att jag inte kan spika, men det var bara för att dom kollade hela tiden då blev jag nervös för när dom inte var i närheten gick det hur bra som helst!

åt nyss mat tacopaj, jätte gott! och sen kl åtta ska jag kolla på tv! imorgon kommer mig PAPPA hem kl åtte på morgonen, men jag hinner inte se han för min buss går sju, så jag vet inte om jag hinner se han innan jag åker idag och då kanske jag hinner se han på söndag om jag har tur ;O <3 vart på loppis idag med, eller va det va, var och kollade där med katarina, sen åkte vi hem så köpte vi en glass var :) 

imorse kom min katt in till mig och myste <3

image22

 

jävla skit saker!

skulle tvätta toaletten, men inte fan fick jag det för rengörningsskiten, det stog precis hur mna skulle öppna och gjorde på alla konstiga sätt men inte fan ville den öppna sig inte, då var jag arg och slängde flaskan i golvet !! måste det vara barnsäkert jämt?!

vår grupp har nog roligast av alla i skolan, vi är sämst, och killarna slog sig på fingrarna med hammaren och såga sig med sågen på fingrarna och allt va det va ;'D sen skyller dom på mig att jag har mätt upp fel mått, när det inte var jag ;o hahah!

GRÄÄTZ <3

fortfarande trött efter helgen, sen är dagen allmänt tråkig. snart är det onsdag! då far jag hem mot gävle hållet.
ska strax gå och lägga mig, sen imorgon blir det skolan igen... ska bli skönt och få bara ledig tors- och fredag. jag ska jobba med lite rester då.. GRATTIS LIAM SÖTUNGE 3 ÅR!<3 jag och katarina har inte sagt ett ord till varandra idag, bara hej, vad kul jag ska få hemma när pappsen är borta. saknar han som tusan<3 och snart fyller farmor år med, och hon ville ha talk? något sånt hette de, ska väl försöka hitta de då :)  

tjockat hela helgen ;o

i fredags så kom jag till hofors, åkte vi och kolla på orkhandbollen, så åkte vi och köpte pizza! sen kollade vi på tv på kvällen sen sov vi. kl sex på morgonen kmr magnus hem (han hade jobbat natt) så hundarna börja skälla, sen var det kört då var jag vaken, så då gick jag nästan upp. så lördagen gick åt till att baka en citronsmet med hallon maräng, plus att vi åkte och kolladepå  handbollen igen så var liam med så jag passade han, var helt slut efter att ha jagat honom i några timmar! så köpte vi korv innan vi åkte hem. sen på kvällen så åkte vi och köte kebab, så kollade vi på bad karma, något liknade hette den om den inte hette så, den var bra! så vart det söndag, sov iaf till kl åtta. så åkte vi till badhuset för liam hade avslutning på babysim. så busa jag med han på badhuset i två timmar, sen efter det åkte vi hem, vila ett tag, sen åkte vi till farmor för att fira liam. men innan det var vi och köpte hamburgare. så fikade vi tårta och bullar och massa hos farmor! sen nu innan vi kom hem köpte jag och familjen hem från max ;o en riktig tjockishelg må ja säga, men inte vart man nå större för de inte! kommer somna tidigt ikväll efter allt bus i helgen.

det enda liam sa va linda i helgen, minst 400 gånger sa han det!
liam: linda?!
linda: ja
liam: linda?!
linda: ja liam?
liam: linda.

booort i helgen

Imorgon så är jag ledig, så sen när pappi ska hämta Jonna så ska jag till Mia och Magnus och vara där i helgen, så ska vi kolla på handbollen, som ska vara där säkert, sen på Söndag ska jag med Liam på avslutning på babysim, sen så ska vi fira Liam, för han fyller år på Måndag! Så det ska bli riktigt skönt att komma bort i helgen :) Orkar fan inte vara hemma och göra ingenting! Sen kommer jag väl gå och hälsa på farmor, och så kmr jag få passa Liam lite, men det gör inget för jag tycker det är kul! <3 Så ni får ha en förjävla trevlig helg, så skriver jag igen på söndag. Pusshejs, nås på mobilen !

image46

lindas mutta är ...

Idag så kunde jag inte vara med på Idrotten, så jag och Schönning fick sitta inne i ett rum och göra vg uppgift. Så frågade jag vad han hade skrivit och så
sa han så här: Lindas mutta är hårig!
jag: men skriv det då.
han: mm jag ska
(så börja han skriva allt)
när han var klar

jag: men hur ska du få bort det där nu då, jag har ju suddet?
han: HIT MED DET DÅ!
jag: nej "nu går jag och säger till lärare"
så började jag gå, så tog han tag i min arm, sen jag drog bakåt(och han framåt), så släppte han så jag flög bak, så började jag asgarva! Så gick jag ut i salen, men jag stod bara och skratta, så läraren trodde jag behövde hjälp. Så kommer läraren in.
Läraren: behöver ni hjälp?
han: nej, men jag behöver nytt papper.
och jag brast ut i skratt, vilken tönt, så hade strukit över de han skrev och knöla ihop pappret sen fick han ett nytt!


glass i ansiktet

Idag efter första lektionen så gick vi till willys och köpte godis och glass. Så "skrämde" Linus nästan en liten pojk. Sen så när vi skulle gå tillbaka, så tog Linus sin glass i Schönnings ansikte ;'D Haha, och han blev arg, så tog Linus glassen en gång till på han (på halsen) ;'D Så han hade glass i hela ansiktet och halsen ;o Så trog han bort det på ett träd, så hela hans tröja vart svart och massa skit :')


IDAG ÄR DET SOOOOL, VARMT OCH SKÖNT ! ♥

kunde knappt stå på benen ..

Idag i skolan så gick det jätte bra för mig grupp, eller inte! Vi ska bygga en takstol (eller vad det nu hette) så fick vi göra om den tre - fyra gånger ;o , men sen när jag skulle gå och hjälpa Karin med maten så klarade min grupp att fixa en taksol, så dom skyllde på att det var mitt fel, för när jag inte var där gick det kanon. Sen så skrattade jag så mycket för att vi gjorde fel hela tiden så jag orkade inte stå typ, jag tror jag var lite trött imorse för jag brukar inte skratta så där mycket, men det var kul! Jag skrattade åt allt men ändå ingenting ;'D Härligt grupp jag är med i . Sen när vi skulle gå till Dollar jag och tre till så höll Robert om Mattias och sa så här: "Jag tycker om att hålla om dig, för det känns som om jag är i himlen" . HAHAHA ! Vissa är roliga :) Ja jag måste då säga att det har vart den roligast dagen på länge! Sen va jag på Bussgods för att hämta Jonas, och då höll Niklas på att döda mig, som vanligt då ;o. Nu ska jag börja med maten, det blir ingen tacos idag som Julia föreslog, det blir spagetti och bolognese.

så här har jag känt mig idag..

image45


Har inte orkat gjort någonting bara slappat, rätt skönt att göra det med ibland. Börjar bli väldigt trött i alla fall, så ska väl sova snart, så jag är pigg imorgon! Då ska ja börja halv åtta, bara för att vi ska juta. Hoppas alla haft en bra Tisdag! <3

förslag ? :)

Idag så har vi bara byggt/jobbat i 45 minuter, sen så var vi och gick en lång promenad, sen täljde vi och hade ritningsläsning, skön dag må jag säga! Vart och sola har jag med, sen nu så gör jag inget speciellt, ska gå ut i solen eller något, vill inte sitta inne en sådan fin dag! Hoppas det blir lika fint väder imorgon, för då ska vi vara ute och juta (stavning) betong!  

Och imorgon ska jag göra mat tills Katarina kommer hem, FÖRSLAG PÅ MAT ? :)
Gärna något lätt men ändå gott, som går rätt snabbt.

jag saknar fan dig =( ..

image31image35

Jag saknar min far redan, det är så tyst när inte han är hemma och så här tyst kommer det vara hela veckan ungefär, han kommer hem på torsdag, men det är långt dit ju, men han får comviq snart och det är jag glad över :D Han brukar jämt gå omkring och sjunga och vissla, sen finns han alltid där om man vill prata, för jag vill inte berätta allt för Katarina.

Haha, tycker synd om Jonas som ska få stå ut med Niklas i två dagar, han ska prao på Katarinas jobb. Han tar över min plats ;) Imorgon ska jag och Katarina åka och sola, sen ska jag ringa ett samtal, sen var det nog inte så mycket mer. Ska borsta tänderna nu, hämta vatten och sova!

tre timmar =)

Idag slutade jag halv två, så jag kom hem halv tre ungefär, gick in bytte om och gick ut och sola, ringde och dryga på farmor och mamma. sen så hämtade jag posten, kollade på all reklam. Sen så hade det gått tre timmar och då orkade jag inte sola nå mer, känner mig nöjd för idag. Har ätit glass och ska snart göra te så min hals blir kanon ;D Snart kommer väl Katarina och barnen hem hoppas jag, får se om vi ska äta nå mat ikväll ja är inte speciellt hungrig om jag får säga det själv, kanske är för att jag inte är så pigg inte vet jag!

Imorgon blir det bygga ute, så jag hoppas det blir fint väder, så det inte regnar! Sen på Onsadag ska vi börja betonga (juta), haha :) Åt på donken idag förresten, det var gott som tusan va ett tag sen man åt där. <3

smultrontunga

jag var hos skolsyster nyss och fick reda på att jag har något som kallas smultorntunga, man har dt alltid i tungan men när man får ont i halsen när man sväljer så kan dom komma upp, sen så kollade hon i halsen, och jag var röd där sa hon, vilket betyder att jag har en infektion i halsen, men att de ska gå övet av sig själv men gör det inte de, så ska jag gå till hälsocentralen och kolla. är fortfarande jätte hostig och hes, men annars är det okej, halv tre inatt vaknade jag av att jag hosta så mycket, så kom min katt in och mysa lite :)

idag så ska jag hämta mitt armband, sen så ska jag hem och ta det lungt, jag behöver inte vara i skolan om jag inte vill sa hon, för orkar jag inte ska jag gå hem! lär ringa min far och mor sen och berätta för dom ville veta :) idag ska jag köpa något gott, jag förtjänar det, nu är min far påväg till uppsala ;/ <3

bara för att jag ...

tycker om min bästa vän julia <3

image44

det var trevligt igår iaf, fast vi var ju ute för det mesta så det var lite kallt :)

jag älskar min missan <3

image43

gävle nu då, kmr inte skriva på hela dagen, så skriver igen imorgon. ha de bra så länge!
gör inget dumt, och om ni gör det, ÅK INTE FAST ! :)

mys !

ja juste kan berätta om gårdagen. var i skolan först då, sen kom jag hem var ut och sola från fyra till fem, sen så gick jag ino ch åt, så typ vid sex så gick jag ut och mötte david, så var vi ute och gick så gick vi till ett tågspår, så kom det ett tåg så sa jag åt david att akta sig för att det skulle komma ett tåg, så han höll på att dö för han snubbla nästan ;') sen kom tåget och då vinka vi :) sen gick vi tillbaka, så lurade jag jonte att jag satt helt själv och ville vara social, så när han nästan gick på det så förstörde david allt, men han, anton och tim kom och mötte mig och david sen iaf, så gick vi till grannpojkarna och kolla på vänner :) sen så gick tim och anton hem, så satt jag och jonte i köket och prata. rätt trevligt var det igår iaf! ikväll så ska jag mysa med familjen, för imån ska jag vara i gävle hela dagen och kvällen :) <3


Jag vill leva lycklig
För att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
<3

vilken dag

imorse så körde jag till skolan, vilket gick bra. sen så byggde vi i skolan, håller på med plattformen en. så slutade vi halv 1 tror ja, så gick jag till kattas jobb och va social följde med henne ut och lämna saker efter det så var jag där kanske 10 min till, sen så skulle jag till tåget. så möter jag niklas, så säger han så här : linda, kan man få en kram idag då? men jag bara gick förbi och han "höll på att strypa mig " ;) om han är riktigt snäll så kanske han får det någongång :) sen vart jag ocj leif i sandviken och åkte runt, jag körde såklart. mycket trafik.. sen nyss åt jag pizza, köpte det på vägen hem, gott :D nu ska jag bara sitta här och ta det lungt :) 


grekland <3
image42 

me like <3

image41

hallååå ;D

sitter i skolan och tråkar lite, ska snart ha idrott, Kuuuuul :D imorgon så åker jag hem till järbo igen, vet inte om jag ska till gävle då eller hur det blir, får se sen vad julia säger. och hur det ser ut, ska iaf till gävle på lördag för det måste jag för att jag ska till tandläkarn... har ätit GLASS idag med, då tänker jag på SOMMAREN ! har till och med ätit TVÅ ;o wohoooow :) nu ska jag skriva klart cv:n och platsansökan. skriver sen när jag kmr hem tror ja, <3 ihelgen blir det supa tror ja, mys <3

image37

värsta förhöret

idag efter skolan var jag på kattas jobb, så kollade jag ut, så kmr niklas och ska skrämma mig (men lyckas inte), jag kände på mig att något skulle hända när jag vände ryggen, och såklart var det han av alla. så satte han sig och spela spel den late fan, så kmr 2 busschaförer och sätter sig mig vid och börjar prata,
så frågar den ena : kan jag få ställa några frågor till dig, vill så gärna veta?
jag : nej jag är offline idag, hehe
sen efter en stund så frågade han iaf så jag svarade så snällt så, en fråga han frågade var om jag jobbade på bussgods, men jag sa att jag bara gör reklam för dom, har fan mycket saker från dom :') får dom saker som katarina inte vill ha, eller kan ha =) fick senast idag ett på trosor, kanske inte kmr använda dom så mycket, men det kan vara bra att ha om man inte har några tvättade. sen så skulle min buss gå hem, så den andra som satt där skulle köra, så jag satt längst fram i bussen och pratade lite med han, han är väldigt trevligt, han kör den bussen typ var 14 dag. vart ute och knäppt bilder både idag och igår, fast igår vart den mest på katten, idag vart det mer på naturen :)

image11

gillar att jävlas ibland ;)

nyss när vi satt och åt så såg jag att pappa kollade på tv, så jag satte mig rakt i ryggen tog glaset och böjde mig fram, så såg jag sakta hur han böjde sig fram sakta han med, för jag var i vägen för tv och han ville se. sen efter ett tag så lutade jag mig tillbaka och börja skratta och då fattade pappa varför jag gjorde så, så då började han skratta och sa : fan va du jämt ska jävlas ;') sen så sa han; det första jag tänkte på när du böjde dig fram med glaset var, vore det inte eklare om glaset gick mot henne och inte du mot glaset (för han trodde jag skulle dricka) ;'D


så här ser det ut, så sitter jag alltid framför pappa när vi äter :) fast det är inte bara det som finns där inne såklart! men orkade inte ha med allt! nu hör man hur pappa dunkar musik ovanför mitt rum (från jonas rum).
image39

sool och värme

idag har det varit soool, och såklart så fick jag äntligen vara ute och jobba då, tycker om att jobba ute så länge det är varmt :) på lunchen så var jag och några till dollar och handla godis, sen så skulle en av dom gå in på barnens hus och köpa hockeykort, vet inte om han skulle ha dom själv eller om han skulle ge bort dom =')  
david tycker jag är översocial bara för att jag satt längst fram i bussen och pratade med chaffören, men han är ju snäll så då kunde ju jag vara snällt och prata lite tänkte jag =) och sen jonte säger att jag limmar, men det gör jag då inte, inte på den han syftar på iaf .. :') nu ska jag ut i den fina väderet iaf <3  

försöker få tankarna på annat, inte lätt

har nyss badat, det var jätte skönt, tog nyss ipren så magen gör inte ont nå mer, skönt :) men är fortfarande orolig, inte lika skönt, men ja ska ut och få tankarna på annat hade jag iaf tänkt (ingen mobil med), sen ikväll ska ja kolla på film, vilken vet ja inte en. ska snart äta också tror ja, men jag och katarina ska ta något lätt idag, pappa skulle äta "riktig" mat, jag är inte så hungrig och inte efter att jag haft så ont i magen. nu har nästan iaf två saker löst sig, hoppas jag, men det värsta är kvar såklart ;/ <3

tycker denna dikt är fin :)

Dina ögon är likt himlen underbart blå
Det är något jag vill berätta,
hoppas du kan förstå
Du är snyggare än alla dom andra
Som på denna jorden vandrar
Aldrig känt så här förut
Hoppas aldrig det tar slut
Varje dag och natt som sig sänker
Bara på dig jag tänker
Önskar att du vore här
För i dig jag är så kär


jobbigt läge

idag gick dagen fort med tanke på att vi slutade efter lunch, skönt. men jag har haft ont i magen hela dagen vilket inte var lika kul, fast det gör bara ont när jag står, det går bra nu när jag sitter. sen försov jag mig i morse men hann ändå med bussen och allt, tur :) 

slängt mobilen i väggen kanske? nej men jag är rätt orolig för två saker, eller egentligen tre, men det är inget jag vill ta upp här. hoppas det löser sig för dig iaf <3 men jag kan ju säga att jag vill slänga min mobil i väggen, vill ha en ny och så :)  

sjukt bra låt :)<3

I'll always return

I hear the wind call your name
It calls me back home again
It sparks up the fire
A flame that still burns
Oh it's to you,
I'll always return

Yeah!

I still feel your breath,
On my skin
I hear your voice deep within
The sound of my lover
A feelin so strong
Oh, it's to you i'll always belong

Now i know its true
Yeah!
My every road leads to you.
And in the hour of darkness darlin,
Your light gets me through.
I wanna swim in your river.
Be warmed by your sun.
Bathe in your waters.
Cuz you are the one!

I can't stand the distance.
I can't dream alone.
I can't wait to see you,
Yes I'm on my way home.

I'm on my way.

en gris och en som inte kunde andas

skolan gick segt idag, men efter skolan gick jag till kupolen och lämnade in ett armband som ska kortas av lite, sen skulle jag kolla efter ett nytt band på min klocka men hittade ingen fint :) på bussen idag var det 2 flickor som inte kunde sluta skratta så till slut började jag och david att skratta eller iaf jag. sen sa dom till varandra hur dom lär, den ena lät som en gris och den andra lät som den skulle dö för att den inte kunde andas, dom var dryga iaf. skrev över hela bussen gjorde dom med!  ooh, hittade pecis en godis från här om dagen vid datorn nu :D nu är jag fattig efter allt jag lagt ut idag. köpt en bikini har jag gjort med, fast jag ska hitta en till :)

måndag

god morgon världen, häär kommer jag =)
imorse gick jag upp kl6 som vanligt, så fixade jag mig sen gjorde jag kafe till pappa gick in med det till han (men han sov) så jag väckte ha för jag var tvungen att veta om jag skulle ta bussen eller om han skulle in till borlänge.
linda: ska du åka in till borlänge idag?
pappa: ja jag blir väl tvungen, bussen har väl redan gått?
linda: nej det går en tio över.
pappa: kan du inte ta den då så jag får sova?
linda: jo visst kan jag de.
så gick jag ner för jag var tvungen att skynda mig och borsta tänderna, så hör man pappa ropa,
pappa: du linda kan vi åka tjugo i, hinner vi då?
linda: men du skulle ju inte in?
pappa: jo men jag känner mig så dum :)
haha söt far jag har tycker jag så han gick upp fast han var jätte trött för min skull <3

så nu sitter man här i skolan, jättekul ! ha en bra dag i skolan alla, efter skolan ska jag till kupoen och lämna in ett halsband och byta ut en grej på klockan, sen ska jag öpa hårspray, sen hem :) <3

jag blir så trött på allt

ja nu ska pappa börja jobba igen så då kmr väl jag och katarina få ett helvete om vi ska vara själva, man kmr inte att få mat här hemma heller bara för att hon ska banta, hon som är så smal..vill verkligen inte att han ska börja jobba, vem ska jag då prata med?! sen blogg.se loggar bara ut för mig idag. sen är det skola imorgon och det orkar jag inte med, det är så grymt tråkigt. sen är det snö ute, det är inte bra alls, nu ska det vara vår! sen är det en person som jag inte vet vart jag har nu, så jag ska ligga lågt ett tag..

det jag ser fram emot just nu är väl att jag ska till gävle i helgen, sen sommaren och tunisien :)<3

image36

jag vill tillbaka ..

image38


ja ni ser ju själv vad mysigt det ser ut, en helt underbar vecka i grekland, men i sommar ska jag åka utomland igen skönt fast då ska jag till tunisien :) vet inte om det är fint där, men det hoppas ja, det ska vara en jätte varm period när vi ska dit =) <3 tack för en trevlig kväll igår julish <3

hos bästavän!

nu sitter jag hos min kära vän julia, vi gör inte så mycket vi dricker p2:or eller vad dom heter, dom är jätte goda =) va ett tag sen jag var här hos julia och i gävle över huvetaget ;) ska fråga julia om vi ska ut eller något, vill busa lite :) det här fick jag av julia och melinda förra året när jag fyllde år, det är 39 dagar kvar tills jag fyller år eller vad julia sa :D vill bara berätta att JULIA HESSLING är min bästa vän <3

image37

ingen annan är som du <3

image35

vissa äkta, andra skit

jag har äkta vänner, sen har jag trott att jag haft äkta vänner fast dom bara är skit, men jag kan inte säga att dom jag tycker är äkta är äkta, dom kanske sviker eller förstör en vacker dag, men så länge den bryr sig och hör av sig, och inte snackar skit om en så tycker jag att det är en bra vän, en som man kan lita på, som man kan berätta allt för. och dom som är skit dom har man litat på en gång i tiden, visst kan man prata eller säga hej om man ser dom, men man berättar inte så mycket, jag vet rätt mycket om äkta och skit vänner, jag har sjölv blivit mobbad och det är av dom jag litade mest på, men nu vet man ju att man ska inte lita på någon helt, jag har hört från många att den/dom som man liar mest på, det är dom som oftast sviker i slutet. men i slutet så kmr alla gå åt olika håll, man kan ha kontakten, men när man får familj och allt, ta det mycket tid. men jag tycker om dom vänner jag har och är stolt över att jag har dom, ni ska veta att jag älskar er mycket som vänner <3
 image32   image34

snällt

hitta en sak jag hade sparat på datan.

fredrik - alla tror vi olika
linda - kan ja lova, men ingen tror som jag.
fredrik - haha nej, för du är inte bara blondin utvändigt, utan även i själen. 
vi pratade om superbowl , jag trodde det var som bowling för proffs men det var amerikansk fotboll ...

sist någon sa att jag var knäpp det var staffan, emilia och jimmie, men det vill jag inte berätta om =')
 jag förstår inte varför alla säger att jag är blond nu för tiden, jag är neger ;D

barnlåtar

sitter och lyssnar på barnlåtar, känner mig barnslig idag så det passar ju bra ;d

jag önskar mig en vinterdag, med massor av snö för de vill jag ha, ja likadant som de va då, när mamma och pappa var små. 

mamma min mamma bästa vän, om det är sant att man föds igen då vill jag bli en blomma och att du plockar mig och sätter mig i håret så att jag kan krama dig .

för här kommer sommarn igen och det är min allra bästa vän, alla blir på underbart humör, det spelar ingen roll vad man en gör.

vad är de som händer, det är nå stort på gång, se sooolen den stiger med ett skratt, vem är de som kommer, vem trallar på en sång, så fåglarna sjunger lika glatt? bara man räknar till 200 fräknar vem kommer då. hej här är pippi, pippi de är jag, ja bjuder alla på kalas.

  
nej nu ska jag ner och mysa och kolla på film, kanske skriver mer sen om jag orkar ! <3

hemma hos mor

idag har jag vart i hofors och hälsat på farmor och farfar, farfar tycker jag ska äta mer, men det går ju inte att äta mer om man redan är supermätt  :) sen övningskörde jag hem, det gick kanon :) och nu är jag hemma, myste med katten det första jag gjorde, ska nog ner och göra det igen. får väl se vad som händer ikväll, om diza har tid kanske vi skulle ses, eller så kanske julia skulle komma, annars blir jag bara hemma och kolla på film, trevligt iaf :)

snart är det maj och då fyller många år (tycker iaf jag), hoppas inte att snön ligger kvar då :)

10-
farmor
11- sandra & jimmie
13- jesper
22- linda
23- oscar
25- andreas
28- sofie


tusen tankar, flera drömmar, men bara en verklighet

Tänk vad mycket man tänker på saker, allt som hänt, det man vill ska hända och det man inte vill ska hända. Men vare sig man vill eller inte händer det både bra och hemska saker. Bra drömmar vill man ska vara sant, men förmodligen inte kmr hända, kanske någon bra dröm men inte alla. Ibland hatar jag hur verkligheten är, men ibland är det underbart att leva, det jobbigast av allt är nog att mista dom nära och kära. Ibland vill jag bara att tiden ska stanna så man alltid är i samma ålder så ingen dör, det skulle vara skönt ibland. Jag vill se positivt på det hela men det är svårt ibland, vissa dagar är ljusa andra mörka. Idag är det en mörk dag då allt känns jobbigt! Tänk om min dröm kunde slå in någon gång så jag fick vara glad, ja man kan ju hoppas iaf.

kul

Jag är ledig imorgon och är redan trött, går jag och lägger mig nu så vaknar jag tidigt imorgon så det vill jag ju inte så jag lär vara uppe lite till. Imorgon far jag hem till Järbo till min mor, ska åka till Hofors till 4 för då kmr Leif med Jonna, så följer jag med Leif hem sen, skönt att få komma hem lite, ska bara ta det lungt i helgen tror ja! Nu ska jag hämta vaceline sen ska jag dricka lite vatten. Pappa fråga om jag var ledsen nyss men varför skulle jag vara de? ;o Bara för att jag har varit lite offline idag betyder inte det att jag är ledsen :)

helt tyst ..

Idag så har det inte hänt så mycket, på idrotten försökte Söder skjuta en boll på mig. Och Wikman försökta knuffa omkull mig, men jag är ju såå stark så han klarade inte av de, haha ! ;) Sen när jag kom till kattas jobb var det helt tyst så jag trodde niklas var död eller något :D Men inte fan va han väl de heller, han satt och spela nå spel på jesper.nu så ringde telefonen så svarade han, så skulle jag hjälpa han på travet med sitt spel, och då skulle han lägga på, på en gång så knuffa han bort mig, sen drog han ner mig mot skrivbordet och börja killa mig, vilket jag hatar när han gör. Sen så medans det hände svarade en busschafför på Jullans sms, sen sa jag åt chaffören att slå niklas och då gjorde han de. :) hahaha!

skolan

Sitter i skolan och ska skriva en jämförelse mellan England och Sverige på ENGELSKA ;o fyfarao vad svårt! Idag på lunchen så slängde killarna snöbollar på alla, sällan :) Sen när jag satt inne i "lekrummet" så tänkte Söder lyfta upp stolen eller något när jag satt på den, men ja såg att alla kolla bakom mig så jag fatta att det var något lurt :) Har inte hänt så mycket roligt idag, ska snart på idrott det är kul :D ! Linus sökte på pokemon på google, så skrev han ut två bilder på alla pokemon, mogen pojk "killarna är helt tokiga i pokemon" dom satt och drog upp hur många som helst för inte så jätte länge sen! Sen sa dom att dom skulle plugga på alla pokemon ;o !

snacka om lat

Kom på en sak till som hände idag, jo när jag var på Katarina jobb idag så sa  ;

Niklas
- det tyngsta jag har lyft idag är när jag var på toa
Tomas - oj det lär ju inte vart tungt
Niklas - ja jag har ju så ont i ryggen så Linda du måste följa med mig på toa och hjälpa mig hålla i den. 
Jag - Haha du tror.
Tomas - du är rolig du Niklas.

Sen skulle han sitta i mitt knä, så jag höll på att få blodstopp och det sa ja, men han sa att han inte var så tung bara för att han hade "bara" tyngden på ena benet ... Hur tänkte han då då blir det ju tyngre. Så jag höll på att dö idag av blodstopp :)

blind av peppar?

Söder hade peppar i handen och gick frám till Schönning när han satt och spela spel, så slängde Söder det i Schönnings ansikte, sen kunde han inget se på ena ögat ;o undra om han blev blind på riktigt eller om han ser igen imån, skulle vara kul om han blev blind på båda ögonen så kan han inget ont göra ;'D Dom två är som dom är, drygar jämt med varandra.

Imorgon halv nio ska jag till skolsyster, det känns ju bra att man hittar dit, men som tur är så har jag ju Jonte som kan visa mig vägen till hennes "rum", han går på den skolan men det gör inte jag :) Fast jag vet redan hur lång jag är och hur mycket jag väger så jag vill inte gå dit, men måste tydligen iaf :)

Ikväll ska jag nog kolla på film, fick låna filmer av Mia och Magnus, kolla på en här om dagen, och den var skit bra men såklart så skulle jag somna i slutet, man ska aldrig ligga ner och kolla på film har jag kommit på, då somnar man bara, inte bra =)

Ketchup på hela bordet ;D

Idag när vi satt och åt så tog jag ketchup sen gav jag den till Jörgen, men jag stängde inte korken riktig och så började han skaka, så det blev Ketchup på hela bordet, fyfan vad ja skratta trodde ja skulle dö ;'D Sen slängde någon spik på mig, var Rättvik eller Simon. Sen när jag kom till Katarinas jobb så drygade Niklas på mig, sen på bussen så vare Jonte, han tror att jag och Julia är gifta :) Sen så när vi klev av bussen så hoppade jag i en slask hög så hans byxor blev blöta, rätt åt han med tanke på vad han sa på bussen ;'D Mycket skratt idag iaf (;

"alla dör"

Wik berättade vad han ville göra på studentkryssningen på söndag, jo han sa att han ville att han och typ 5 till skulle gå in i duschen med kläderna på och sen springa ut till baren och säga att båten håller på att sjunka ;'D

hahha , han är så sjuk förstår int hur han kan komma på så sjuka saker, om jag var rikigt full skulle jag säkert vara med på att göra det, men tänk för dom som går på det, vad glad dom lär bli ;)

tror ni folk skulle gå på det ?!

haha

Kom på en sak som hände idag i skolan, Ida är jämt offret, för så fort hon kom idag så var Schönning på na, dom drygar jämt med varandra. Sen sa Ida något dumt till Schönning så ruska Schönning henne som Emils pappa gör på Emil, haha ser så jävla roligt ut, och Ida hon bara skrattar ;D Sen slängde han ner henne på golvet, där det låg massa spån så hela hon var full i spån ;') Sen Emilia blir kallad shorty hela tiden av Schönning för att hon är ganska kort ;D

Skrev sms med Wik nyss, han har aldrig hört ordet gört förr =) Så han skratta när ja skrev så, fast han har sagt att han ska börja säga så, så vi får väl se (: Han är alltid så glad, så man själv blir glad !

Min pappa tycker jag har blivit så glad på slutet, men jag tycker jag har vart lika glad som förr :P

skadeglädje

Jag har kommit på att jag skrattar rätt mycket när någon gör illa sig, som idag när Järgen fick en planka mellan bena, då stig jag och asg, kanske lite taskigt men han skratta själv :) Och inte för så länge sen sa Emilia så här: vilken jävla skadeglädje du har ! (: haha, fast det är kul när killarna slår sig på fingrarna eller mellan bena eller något annat liknade ;)

Träffade kanske en hur go pojk som helst idag på bussen till Bäsna Wik, han skulle till Jonte kanske ska dit sen :) Han berättade massa roliga saker han hade vart med om, han är inte klok och vi kom fra till att Nokia 3310 är en hållbarn telefon det har både han och jag provat och den håller för mycket, han berättade vad hans kompisar och han hade gjort med den på en festival, det var helt sjukt att den höll ;D

Nu ska jag kolla på Sunes Jul, skriver mer sen ;) Jag vill också på student kryssning på söndag - måndag !!

moovietajm

Kom på att jag kollade på Nina Frisk igår, många som pratade om den, men den var inte ett dugg bra, den haha sluta så där, så den var ingen höjdare för min del :) Sen nu sa pappa att vi skulle kolla på film, så då ska vi väl göra det, Ha en bra kväll, skriver väl imorgon eter skolan, kan inte skriva något imorgon på morgonen för jag ska riva bron är inte i skolan och har lektioner :)!


linda

haha micke är förjävla kul :)

Vi hade ju besök idag så pratade Micke om när han flicka övningskörde, hon hade problem att komma igång i starten, så hade dom åkt till en liten backe så det var motstånd men det hade inte gått, så sa han så här : tänk dig att du smeker mammas rumpa, haha ja trodde jag skulle dö av skratt ;D så kolla han på mig och sa  -det kan du tänka på ;D Sen pratade jag med Emilia vi pratade om Sune filmen och vi skratta skit mycket, den är ju sjukt kul, sen i skolan var det också kul :) Jag har haft en riktigt bra dag idag ;D 

hårsnodd eller häftapparat ?

Idag efter att jag hade slutat så skulle jag vänta tills pappa skulle komma och hämta mig i skolan, så fick Wikman för sig att han skulle häfta fast håret, haha han är sjuk denna människa, sen villa han häfta fast mitt hår med men det fick han inte, sen så skulle han häfta fast min byxor med, kanske ska börja sätta upp håret med en häftappåarat ist ;D , skrev inte så mycket igår vart mycket film ist, mysigt :) Sunes jul är så jävla kul, skrattade så jävla mycket särskilt när Håkan skulle åka skidor ner för trappen, har 2 timmar kvar att se på filmen... :) 

Snart så kmr Micke, Ann-Marie & Birgitta och börje på besök vi ska fika (fira Jonas). Så det ska bli trevligt, sitter sitta vid datorn så mycket :) Det är tråkigt när det blir för mycket :) Ha det så kul idag/ikväll! HEJ! 

grattis :D

Idag är det ingen vanlig dag för det är Jonas födelsedag, hurra hurra hurra ;D Idag så ska vi fira jonas har jag för mig att dom sa :) Han fyller 12 år tror ja ;D Nu sitter jag i skolan och har datakunskap, skit tråkigt som vanligt, vi ska hålla på med powerpoint ! Jaja, ska väl fortsätta med det, ska ringa Emilia med och fråga vart hon är om hon är sjuk eller inte :)

bakis eller vadå ;)

Pappa och Katarina kom nästan nyss hem, dom såg såååå pigga ut, pappa mådde piss och Katarina skyllde på att hon inte hade sovit något, men jag tror hon är bakis, pappa är det iaf det sa han ;D Imorse myste jag med Molly hon var hur go som helst, så go brukar hon inte va (: <3

igår kväll ..

.. så kom Jonte på besök, han ville vara lite social, men jag var väl inte så social för efter en timme att han hade vart där så sov jag och han kollade på "när lammen tystnar" sen efter att jag hade sovit en timme gick han hem och ja gick och la mig. Kollade aldrig på Sunes jul igår ska göra det idag ist, fick filmen vid kvart över nio och den är fyra timmar lång så jag orkade inte kolla, men Jimmie kmr och kollar på den idag med mig sen :) Idag kommer Far och Katta hem, det ska bli skönt på ett sätt :) Men nu ska ja gå och kolla på tv, hej så länge !


riktigt kul igår

går satt vi och pratade och åt, kolla på tv och lite sånt, så gick vi och la oss halv 2 (: sen vaknade jag vid fem av att katten dryga, sen gick jag upp vid tio :) nu har dom precis åkt hem, idag ska jag kolla ¨på sunes jul, har bara sett den 1 gång så jag fick låna den är emilia så ja kan se den en gång till :D! det ska min dag gå åt till att göra, kolla på film :) pappa ringde nyss och fråga hur det var och så. han skulle börja supa snart sa han :) han kmr vara grymt bakis imån, hahah :D man mår som man förtjänar, jag mår väl sådär, har vart både bättre och sämre så ska inte klaga! så släppa in katten nu, hej :)<3


äntligen klar :)

nu är bron klar, eller ja eftersom vi inte ska ha betong i den så är den klar :) ska riva den nästa vecka.. fyfan :)
har mycket att göra nu innan dom kmr, så jag hinner kanske inte skriva nå mer idag, jo kanske senare :)! just nu väntar jag på att min far ska komma hem, fick pengar av han, vet inte varför, det var gulligt av han <3

image31

kakel

Idag efter skolan var jag och pappa ut i borlänge och prata med olika kakel affärer, fick lite nr och sånt, men så åkte vi till gagnef så fråga vi där och han skulle prata med dom som kaklade så vi får se om jag får något sommarjobb :) han såg positivt på det iaf, han skulle ringa om några veckor / en månad :) det var någon till som hade frågat det med :)


Idag fick jag veta att alla ska komma imorgon vilket är; Millan, Staffan, Johan, Jennika, Jimmie och så jag själv :) trevligt !

skooolan

sitter i skolan nu har enelska, men har inget att göra, för jag är klar, men ja ska fråga om jag ska göra en jämnförelse men jag vet inte om jag vill :) längtar tills vi slutar, ska prata med millan också om imån :) fyfan va tråkigt det är i skolan, gör ju inget, fredagr imån fan vad skönt. hoppas dagen går fort som satan :D !!!

Seg dator!

Jag skulle fixa en skiva åt jonas, för han fyller år på måndag typ ! Men när jag skulle låna pappas & kattas data så var de nfan segare en min, och då är det illa ... Så tillslut vart jag så arg att jag sket i det så han får inget av mig, jag får ju inget av han ;D

Imorse när jag vakna var det svinkallt i mitt rum och jag fatta inte varför så kollade jag på elementet så stog den på 22 C, men så kom jag på att pappa sa att han hade stängt av de så kolla ja så var den avstängd och jag höll på att frysa ihjäl, det var nära döden då! Men nu har jag den på, så jag inte fryser ihjäl imorgon när ja ska gå upp :)

sällan

när vi satt och åt mat nyss vart katarina sur, hon vart så kaxig fast jag tyckte inte pappa så något dumt till henne, men hon är som hon är. sen om jag häjer rösten lite så att hon ska fatta att jag är arg då säger hon : ja nu är lindas dag förstörd nu kmr hon vara sur hela dagen. fast det brukar jag såfan heller vara . . är så less på na ibland . men denna gång gjorde inte jag något höll tyst bara, fast jag var på pappas sida denna gång :)

maten var väl rätt okej, fick ta på millan innan maten, så nu har jag pratade med henne och hon sa att jag skulle prata med jimmie, men vi får se, hon kmr nog få göra det, det är bättre om hon pratar med han om dom ska samåka och allt de där :) men han ska väl till krogen tror ja . :)

idag

idag i skolan hände det inte så mycket, bygde på bron bara. sen så tog jag jörgens och wikmans hammare, sen efter typ 1h faffa jörgen att jag hade den när jag visade den för han, sen kom wikman med en borr i ryggen på mig var skit rädd, men jag sa att jag inte hade den, sen la jag den på hans låda =) sen tyckte han att jag stog i vägen så han bärde bort mig ;D sen andreas har blivit emo, han skar sig på ett järn, så inte så mysigt ut :/  idag ska jag bara städa upp på mitt rum så det ser fint ut till på fredag, sen imån ska jag åka och handla det jag behöver och lite sånt :)

försöker få tag på skitungen emilia, men hon har väl inte mobilen med sig som vanligt ;D
ska snart äta MAAT ! :D

gott

Idag när jag kom hem från skolan så var det så fint väder så jag var ute, sen sa pappa att jag skulle platta till leran, så jag körde bilen fram och tillbaka, men det hjälpte inte så mycket, så jag sket i det. Sen gick jag in lyssnade på lite musik, sen började jag med maten, det är hur gott som helst (min favoritmat lätt) . Sen igår så kolla vi på film jag såg första filmen men andra filmen så somna jag så jag gick och la mig när jag vaknade till sen, då var det 10 min kvar av filmen :) lyckat!

Har inte lurat någon idag, har inte kommit på nå bra. Men vår lärare sa att vi var lediga på fredag, men det va vi ju såklart inte (: Sen imorgon ska vi bygga på bron bara, sen på Torsdag ska jag och pappa ut på äventyr, handla mat till fredag och sånt (: Och efter trosdag är det FREDAG och då blir det mysigt ! berättar mer sen (: Om det blir nå av, får se vad emilia säger imån men det blir förmodligen av =) <3

RSS 2.0