gamla minnen

image64
jag tycker om min far !<3


jag tycker inte om mig själv, ibland är man som man är.

snart sommarlov

image63

hejsan, det var ett tag sen igen.. ska berätta lite saker som hänt tänkte ja :)
börjar väl med torsdagen, då var jag i skolan så fikade vi me klassen, sen spelade vi minigolf på idrotten och då såg jag att wik och jansson satt där så sket jag i golfen och prata med dom, så ville dom att jag skulle följa med att grilla på kvällen, så frågade dom om jag ville skjuts hem så jag åkte hem med dom. så sa dom att jag skule ta 4 bussen ner, men så var det inställt men att dom skulle ringa om det blev nå annat, så hämtade dom mig halv 7 till slut, så åkte vi till älvbrinken satt och drack och spela kubb :) sen kom det massa folk, dom kom och gick, sen gick vi till forssa till någon tjej, har glömt namnet, men någon hette iaf lovisa ! sen så på kvällen så skulle dom fylleköra hem, men vissa ville inte så tillslut sov vi i en bil. dagen efter vaknar jag av att manne öppnar dörren och säger att ja ska kliva upp, sen drog jag till skolan efter ett tag, tjejerna bara skratta åt mig!

och fredagen, så åkte jag hem mådde som jag förtjänade, va i valbo kollade på avslutningskläder, så träffade jag marie så hon hjälpte mig att hitta kläder, det vart bra. så väntade jag på att mamma skulle komma och hämta mig, sen när hon kom så övningskörde jag hem, gick väl bra. sen när jag kom hem så åt vi mat och myste fick paket.  sen på kvällen somna jag tidigt.

och idag så ska jag vara ute och sola rätt mycket, sen ikväll så är jag bjuden på middag, det kommer bli mysigt, händer nog inte så mycket mer. sen imorgon så ska vi ha kalas för mig så kmr några vet inte alla men aa, sen på kvällen ska jag åka hem igen!

SNART ÄR DET SOMMARLOV, PÅ TORSDAG !

va ett tag sen

ja nu var det några dagar sen jag skrev, jag haft fullt upp med annat :) vart ute mycket, kollar på film en hel del, busat med syrrorna mm. kollat på film även idag, ska väl läs min bra'a bok tänkte ja, kul att läsa böcker man fastnar för ! i veckan får ja se vad som händer, tar en dag i taget, ska iaf hem till mor i helgen är bjuden på mat och massa, ska förmodligen köpa ny mobil så snart som möjligt ! ha en fortsatt mysig kväll.

idag är det min dag :)

vaknade av att jag hade 2 missade samtal och 4 sms och klockan var inte ens 6 då :) sen fick jag bara fler och fler, trodde inte det var så många som visste att jag fyllde år idag, men tack så mycket iaf! vi ska fira mig imorgon, vilket jag tycker inte gör så mycket :) vart på kupolen idag och kollat på avslutningskläder men ska kolla i valbo och gävle ist. sen har vi åkte runt lite! men julia var iaf sötast idag, du är bäst vännen :)

nu är jag 1 år närmare döden, det känns bra :)

trött och lite arg

idag har jag vart trött hela dagen, vet inte varför jag har vart så trött på slutet. sen är jag arg pga mina grannar orkar inte med dom ibland, tycker dom bara ska lägga ner sitt snack ! idag efter skolan gick jag ocj clara på kupolen, och så snackade vi sen mötte vi emelie. vi gjorde inte så mycket sen åkte dom hem och jag hem :) fick höra idag att vi ska springa 5km imorgon på idrotten, och min kondis är på top just nu med, INTE. jaja, ska ringa farmor nu iaf, <3

JAG LEDER (en så länge)

haha, jag och wik har en tävling i vändtia med varandra, vi ska köra upp till hundra och jag leder med 12-3 haha jag är så glad ;D sen ska jag försöka få han att inte snusa nå mer, han ska iaf inte snusa tills imorgon efter kl fyra, får se hur det går, sa att jag inte skulle prata med han imorgon för då är han väl sur :D nu passar´jag ungarna, dom är så lydiga så :) joanna ska snart sova! så ska jag kolla på tv hade jag tänkt, pratade nyss med pappa han kmr hem på fredag. just nu har jag lånat joannas melodifestivlen skiva från i år, vissa är bra tycker jag :) får se om jag ska till falukalaset i helgen, men om det blir fint så skulle vi grilla tror jag vi bestämde, hoppas helgen blir bra iaf !

ha en underbart trevlig kväll !

tisdag idag

idag slutade vi vid lunch, skönt. tog bussen till djurås, så mötte jag såklart wik och hans kompis där :) sen tog jag och wik bussen till bäsna han skulle till någon kompis, sen ska han komma och hälsa på :) ikväll så ska jag passa joanna och jonas. så har iaf någonting att göra. när jag kom hem så gjorde jag mat till oss till i kväll, tog ur diskmaskingen och lite sånt, känns skönt att jag har gjort något bra :)

ha en riktigt bra dag alla !<3

riktigt kul

efter skolan idag så gick jag på kupolen hittade ett jätte fint linne tycker jag iaf, så kom wik och fredrik så gick vi och fika, prata och lite sånt, så skulle wik lämna in sin mobil, så fick han en gammal nokia han ångra att han lämnade in sin mobil efter 5 minuter ungefär. så gick vi runt ett tag, så gick vi ut och pratade, sen så skulle dom till systemet och jag till willys för katarina skulle komma dit, så åkte vi och köpte en tröja till mig, sen kollade vi när jonas spelade match, dom vann med 4-2 riktigt kul, så fick jag se jonas tjej för första gången fast dom sa inte ens hej till varandra, dom var nog lite blyga när vi var där :) sen nyss har jag ätit, ska mysa och ta det lungt nu.

hoppas alla har haft en lika trevlig dag som jag har !<3

godmorgon,godeftermiddag, godkväll :)

nu sitter jag i skolan, som vanligtp å måndagar, vilket inte är så kul.. jag drömde att jag var riktigt arg inatt, va jobbigt när ja vaknade sen och skulle gå¨upp. känner bara för att sova idag, längtar tills efter skolan. hoppas alla får en bra dag !

söndagar är alltid lika tråkiga ..

.. för då vet man att man ska till skolan på måndag, sen är man allmänt trött och seg. orkar inte göra så mycket på söndagar! jag har iaf morgon dagen planerad, först skolan såklart, sen ska jag på kupolen och kolla på lite saker, sen så ska jag, wik och hans kompis gå och ta en fika, sen efter det ska jag dra och kolla på när jonas spelar match, sen är klockan mycket, tycker det är skönt när man kmr hem sent på vardagar ! så man slipper sitta så mycket vid datorn :) snart tror jag pappa ska åka iväg på jobb om han inte gör det imorgon om morgonen. idag har jag varit ute och knäppt kort på naturen, fast inte alls länge 10 min kanske, tycker inte sånt är så kul :) i skåne har dom sommar nu men i dalarna har vi vinter, ja det är ju kul !

trevligt igår :)

igår så var jag med wik så gick vi till älven och satte oss och prata lite, det var rätt kallt bara för den där jävla snön. så efter typ en timme gick vi till deus och satt hemma hos honom så hade han en skit söt hund, han sa att jag fick ta hem den, den vaktade mig :) så gick vi ut och gick med hunden, sen ¨så gick deus hem och vi till jonte, så satt vi där och spelade monopol, fast vi spelade aldrig klart, så kollade vi på taxi, sen gick vi ner i köket och spela kort, sen pratde vi bara, sen var klockan mycket så jag gick hem i snövädret. och idag ska jag följa med tll hofors och lämna jonna, sen ska jag och far gå på kupolen lite :)!

snö nu ;O

ja här har det kommit snö under natten, jag vart jätte ledsen imorse..

nu har jag inte skrivit på ett tag känner jag så jag ska berätta lite vad jag har gjort.

i onsdags så var jag först hos grannpojkarna, sen gick jag och david och kolla på fotboll, så träffade vi manne där, så pratade vi lite och så. sen gick vi hem. torsdags hände inge så mycket :) sen igår (fredag) så var jag hos jonte och david, så kom anton och johan dit också, så satt vi där och pratade. sen idag (lördag) har jag varit på loppis med katarina och så träffade jag marcus och hand kompis där vilket var kul :) sen åkte vi vidare till två andra loppisar. sen nu snart kanske jag ska vara med wik, trevligt trevligt :) inte vart hemma så mycket vilket jag tycker är underbart!

underbart

igår var jag hur glad som helst tills på kvällen tack vare en person, så vart det tjafs och massa, sen dagen efter var jag glad igen, för då va jag i skolan, efter skolan vart det kupolen, köpte en linne/t-shirt eller vad man ska kalla det. så på vägen hem så mötte jag david så var jag med han och jonte hemma, sen gick vi och kolla på fotboll, och var social, pratade med lite folk och så, trevligt:) sen kom jag hem, duscha och nu sitter jag här. är glad :D vilket jag verkligen inte var i går kväll ! ska snart gå och sova. <3

hur kan du

Minnen, hur kan du blunda för dom minnen som vi har
Hur kan du glömma det som ännu finns kvar
När jag vet att inget kan bli som förut.


image38

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA FARMOR!

idag är det verkligen inte vanlig dag, för idag är det min farmors födelsedag<3 hon är den bästa farmorn man kan ha! och dag ska jag till henne. henne älskar jag , här kmr en fin bild med :)<3

image62

bästa

idag har jag varit på stan med mor och sen tanja, sen va jag med världens bästa, julia hessling!
här kommer några bilder <3
image59
våra skuggor :)

image60
en förbliven och en efterbliven ;)
image61
SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR <3

så här ser min helg ut :)

idag: gävle, tandläkarn, träffa folk :)
lördag: hofors, gratta farmor, gävle med marie
söndag: övningsköra, plugga och ta det lungt.
måndag: plugga
tisdag: gävle tandläkarn, kanske träffa någon :)

ha så kul, skriver mer när jag krm hem , puss
SOMMAR <3

image58

skööönt

nu är jag hemma, har varit i skolan idag, sen har jag åkt tå hem, tåget var försenat i 20 min vilket inte är så kul, övningskört, sen hoppat studsmatta, och nu sitter jag här :) helt trött. imorgon blir det käftis kvart i tolv. så kan det vara ! <3

nära döden upplevelse ;o

idag satt vi och lyssna på nå föreläsning så mitt upp i allihopa så skulle så klart jag sätta i halsen, så ja kunde inte andas, så försökte jag få upp så mycket saliv det gick för att sedan svälja det så att tablette skulle bli mindre men det gick inte framåt tyckte jag :o så jag skulle säga till emilia att ja inte kunde andas men fick inte fram ett ljud, så försökte jag igen så hörde hon va jag sa, så sa hon till läraren, så precis när han kom, så kom andan sakta men säkert tillbaka. jag var helt svettig hela jag och helt röd och skaka så in i nordens, sen en timme senare när det var slut var jag helt blöt på ryggen och rumpan kändes det som ;o skit läskigt, ja hade kunna dött där! sen så började både jag och emilia skratta men jag vet inte varför men det var väl därför :')
emilia: linda du får inte skrämmas så där! :p 
men det va ju inte mitt fel, det var tablettens fel tycker jag iaf, känns skit konsigt i halsen nu iaf! sen sa flera stycken att alla kollade på mig, så alltså tyckte dom att jag var mer intressant en den där gubben som prata. men jag vet inte ja, jag hade fullt upp med annat så jag vet inte vad alla kolla på!

god morgon

nu sitter jag i skolan och tråkar på datakunskapen, vi har iaf inge mer prov i det här, fick 1 ig :)
idag ska jag klippa och färga håret, hoppas det blir bra ;') sen kolla om emilia eller ida vill gå på kupolen efter skolan för jag ska försöka underhålla mig till halv fem och jag slutar halv två ;o tre timmar! får se om jag vågar gå till skolan imorgon då :') igår va det inte kul att komma hem, och idag åker pappa, så kmr han hem en snabbis på onsdag sen åker han igen, och jag åker på torsdag, SKÖNT ! orkar inte vara hemma i bäsna nå mer det är tråkigt ^^ igår kollade jag och pappa på power to/of 10 ? och sanningen ögonblick, jag blev så arg på killen där, vilket svin!

min dag

vaknade tidigt imorse, så gick jag och syrran ut och hoppade lite studsmatta, sen har jag och mamma vart ut och gått med tarzan, sen så har jag övningskört, hjälpt till med maten, övningskört igen, hjälpt till att tvätta bilden, sen har vi ätit, kollat på tv :) få ska vi kolla på film ikväll, så kanske ja ska ut och övningsköra igen, det är super kul :) <3

ååh, jag vet ju redan det, vill ju veta varför ;o

ha en bra lördag

Det blir aldrig som man tänkt sig, livet det gå ändå dit det vill min vän.
Det blir aldrig som man tänkt sig, om man visste allt vad lätt det skulle va.

image57

Just nu håller jag på att baka en kladdkaka, sen så ska jag och mor gå ut och gå med Tarzan! Sen ska jag städa idag så jag slipper göra det imorgon, för imorgon ska jag kolla på en sak tills farmor fyller år, hon fyller på Lördag <3

hoppas allt blir bra

Idag får jag vet hur det egentligen ligger till, hoppas allt bara är ett missförstånd. Vill kunna skriva och prata med dig som förr, nu kommer jag gå och vara nervös hela dagen.


Idag så händer det inte så mycket, ska baka något sen så ska jag nog övningsköra lite, ikväll får vi besök och imorgon åker jag hem, jag är uppe ovanligt tidigt, brukar sova längre när jag är här. <3

image56

älskar denna bild, så söt.

image55
min favorit bild på molly <3

orken

Nu kommer lite bilder från Hofors, och mitt favorit lag från orkhandbollen :) Det var en riktigt kul helg <3


image51
 När vi satt i bilen sa Liam så här: Linda, jag tycker om dig <3

Dom röda är mitt favorit lag Cykel, pappa brukar spela i det <3
image54

mysig eller vadå ? :)

image48

söt eller vadå <3 min sötboll

RSS 2.0