ännu en dag.

dag två med busarna





inte en lugn stund..

.. med två skitungar :)






haha, tyckte de här sista bilden blev så häftig!

sen efter en stund åkte vi till parkbadet och bada.

jag som inte ..

jag som inte hade något att göra idag, men jag fick något att göra. vi åkte in till s-viken så passade på att övningsköra, sen har jag lagat mat (så duktigt jag är), sen ska vi snart till maggan, vi skulle vattna lite blommor och plogga jordgubbarna. snart får dom hem hunden och snart få vi hem vår kattunge, jippi !!!

va ju hem till pappa igår och jag blir så less, nu har dom haft sönder två saker, men de va inga speciella saker men ändå, de va en smykehand och nån gammal porslin som jag haft sen jag var liten. och sterion hade åkt ner i golvet med men de funkar nog ändå! och katta snackar massa skit till min pappa om att jag jämt har ont i magen, fan jag pratar ju inte ens med kärringen typ, så pappa ville att jag skulle kolla upp de men jag tog ju prover när jag åkte in och de va ju inget fel på varken blindtarmen eller magen. på en gång när jag kom hem dit blev jag irriterad.

 lägga in några bilder från gbg och p&l.
 

 emma, natta & linda

emma och natta

linda

linda, emil och emma

wiik och linda



mamma och linda

jonna

leif och jonna

syrran och jag åker

jonna, mamma, madde och linda

avslutar med denna bild, jag har iaf gjort rätt mycket i sommar inte bara de
jag visa nu utan mycket mer och roligare ska de bli. nej nu ska jag åka till
maggan och göra de vi skulle fixa där, hejdå !

det var liksom tacken..

idag så har jag varit i borlänge och lämnat syrran hos pappa, sen så åkte vi till mammas killes kompis och hälsade på som har fått barn, hur söt som helst. sen så gick de ett tag så fick jag hålla i honom, hur söt och glad som helst, men sen måste de har blivit för mycket så då spydde han på mig, de va ju mysigt. men han kan ju inte rå för de så de gjorde inget. men de va tacken för att man var snäll.

ska snart gå och sova, så god natt på er <3

kul, riktigt kul var de!

blev ju krogen igår, började hos karin, pratade och sjöng sing star. sen gick vi vidare till en annan fest men de sög så då åkte vi in till gävle och käka på donken sen blev de krogen.

här kmr några bilder från igår/inatt





så glad att de är över

idag vaknade jag och hade inte ont i magen nå mer, vette fan vad de va för fel i två dagar men nu slipper jag oroa mig för att de va blindtarmen, för då blir de bara värre och värre för varje dag !

och nu ska jag börja göra mig i ordning sen blir det sandviken och träffa malin. vi ska gå på stan och kolla lite. imorgon blir det utgång med flickorna i gävle tror ja de va bestämt !



fick besök av kusinerna får några dagar sen, dom är ju så söta.

akja och ib

smärta!

vaknade igår morse av att jag hade skit ont i magen, gcik ner och tog två tabletter men inte hjälpte väl de, sen senare på dagen så tänkte jag mer på att jag bara hade ont på högra sidan av magen inte hela och då började jag fundera på vart bilndtarmen sitter. så jag ringde och frågade mamma eftersom jag själv var osäkert och den sitter såklart på höger sida bara för de. så vi åkte in till sjukhuset för att kolla, hade lite feber men än så länge såg dom inga teckan på att de va bilndtarmen men att de kunde komma. och jag har lika ont idag fast de gör ondare idag när jag går. så vi får väl se hur jag mår senare idag och imorgon, ska ju vara med malin imorgon så jag hoppas de blir bättre. sen ska jag ju på krogen på lördag, så nu hoppas jag på de bästa.

de är så jobbigt man inte kan göra någonting nästan utan att de gör ont !
fan jag har inte tid med att bli sjuk eller att ta bort blindtarmen har så mycket som jag lär hinna med, och snart har jag teori provet och uppkörningen vill ju inte precis avboka den.

funderar på att ta hem ett sånt där medel som ränsar blindtarmen, för doktorn sa att de kunde bli bättre då, men kul att sitta på toaletten hela dagen då, om man nu gör de det vet jag ju inte men skulle tro de.

aja nog pratat om de, man har ju gulliga kompisar som bryr sig när man blir lite dålig iaf och min familj är den bästa !
vad skulle jag göra utan min familj och mina kompisar ?! 

tack för hjälpen

sitter hos tanja nu, vi har knäppt lite kort dka snart till affären och handla mat ! sen har hon hjälpt mig att byta header, så skönt med en nyare bild på mig. blev riktigt nöjd !

sen ikväll blir de väl att gå ut och göra nå kul! sover över här. sen imorgon kanske om de nu blir av så ska jag vara med den bästa ! malin såklart :)

hejdå på er nu ska vi dra!



godmorgon alla morgonpigga !

igår så gick dagen åt att sola och bada men sen på eftermiddagen så åkte jag in till sandviken och köpte lite fika sen gick jag till malin så tog vi en picknick i det fina vädret, mysigt ! Jag hade iaf en jätte trevlig dag och de är tack vare malin !

idag blir det att sola och bada igen i poolen hemma. sen imorgon åker jag ända ner till göteborg och de ska bli så kul. älskar göteborg ! kommer hem om en vecka. vecka 29 åker jag tillbaka till pappa för då kommer farmor och farfar så de vill jag inte missa ! hoppas alla får ett trevligt sommarlov.

                                           <3
                                          pusspuss

RSS 2.0