massor med ljus

Idag har det varit en riktig bakis dag, fyfan säger jag bara. Va på badhuset idag och bubblade i bubbelpoolen så jävla skönt, sen var vi på kyrkogården och tände ljus på kjells grav. Det var så himla fint när alla hade tänt ljus. När vi kom hem åt vi lite god mat och halv tio ska jag kolla på filmen tre systrar och en mamma.

vilken kväll

Fyfan, man mår som man förtjänar idag. Men fan vad kul det var igår flickor! Kvällen blev riktigt lyckad. Tack för en kanon bra kväll alla som var med.

så här såg jag ut

Malin Gästbloggar

Hej!
Mitt namn är Malin Sundberg och är en väldigt bra kompis till Linda plutten!
Jag tänkte gästblogga lite här på bästis blogg!
Just nu står Linda i duschen så då passar jag på att skriva en rad!

Vad vill ni veta om henne?
Linda är en glad & possitiv tjej, hon är framåtriktad & helt enkelt bäst!
Jag har alltid roligt med henne, hon förgyllar min dag!! Kan aldrig vara
sur när man är med Linda. Precis så ska en vän vara! Hon stöttar alltid
en och hon vänder inte kappan efter vinden som många andra gör.
En vän att lita på i med och motvind, kortfattat & bra! ♥

Idag ska vi dock på krogen & ha fett roligt!
Taggar som fan & jag vet att Linda också gör det!
See you at kharma in Sandviken! ;)
Vi kommer att göra stan osäker inatt. ;D


´En bild på mig.    & ´En bild på mig & bästa!
  

Besök Gärna min blogg & skriv ett litet inlägg
http://malinsundbeerg.blogg.se


Kärlek från mig
Malin Sundberg


maskerad fest!


Idag blir det maskerad fest, ska bli grymt kul, jag ska inte vara pirat.
Ska ni också klä ut er idag eller imorgon, i så fall till vad? ! 

vill tillbaka till ..

VÄÄÄÄRMEN !!!


kriminella

Idga efter att jag hade varit med Malin i sandviken så åkte jag hem och käkade lite, sen så fixade jag och syrran iordning en pumpa, skärde ut ögon och sånt där, hehe.

Jag låg och kollade på inlåst, jag tycker att fler ungdomar som håller på med kriminella saker ska prova hur de är att sitta i fängelse så dom får prova på och inse att de inte är så jävla kul.

Jag är i alla fall helt slut ska bli skönt att gå och lägga sig sen, imorgon blir det att tagga satan i gatan vad kul det ska bli, självklart blir det mycket bilder som kommer tas så ni får se dom om någon dag såklart!

today

Idag vaknade jag rätt tidigt tack vare min söta katt som ville busa, men för min del så gör det inget. Ska snart ner och käka ris och snitzel och sås mums. Sen blir de nog att åka in till sandviken och träffa malin och maria sen kanske karin skulle vara med, kulkul ! <3

 

man lever bara en gång

Kollade nyss på när Kissie, Dessie och Paow va med i tv, vissa hatar dom och vissa älskar dom, men jag tror att dom är riktigt snäll bara man lär känna dom.


kom och tänka på en sak, fan vad man saknar alla knäppa saker man har gjort, med kompisar och så där. Jag har så underbara kompisar om jag tänker efter, även om man inte ses så ofta så visar dom ändå att dom bryr sig. Jag tror inte att de skulle spela någon roll vad man gjorde så vet man att dom finns där. För skulle min kompis tex. döda någon så skulle jag inte sticka utan man skulle nog stötta den. För de är då i dom jobbga lägerna som man behöver någon som mest, man måste visa att man bryr sig!

hitta en gammal bild på mig och tanja, jag vet inte vad vi gör men jag
vet att vi hade kul. sådana grejer saknar jag, när man bara gör nå och
har roligt. man lever ju bara en gång så man lär ju få ha lite kul också!

fika

Sitter hemma hos Karin nu, vi ska snart ner på stan och fika med Johanna och någon till, mysigt!

Sen efter det blir det att åka hem till syrran och baka kladdkaka. Så kanske man får massage av mamma idag igen. Hon går en sån där kurs för de.


fin fylle bild på karin och mig, haha!

facebook

Jävla skit facebook, vad jag hatar den sidan. Den vill inte fungera som jag vill. Går ju inte att göra någonting. Och då blir jag lite arg, tänkte att ni skulle få se två SKIT snygga bilder på mig.



gratisbio

Jag är medlem på en sida som heter gratisbio.se, och det är en bra sida för dig som vill få/vinna gratis biobiljetter eller presentkort på tex nelly.com. Jag har nyss blivit medlem och jag tycker att du också ska bli.

packat och klart

Så nu har jag packat klart och jag tror att jag har fått med mig allting, annars skulle det inte vara så kul. Om någon timme ska jag och Jonna åka ner till kupolen och möta upp pappa där för vi ska käka mat, efter det bär det av mot Hofors ska hälsa på farmor och hjälpa henne med hennes mobil. Sen efter det bär det av hemåt mot Järbo, skönt att få komma hem nu och ta de lugnt, dom andra helgerna har jag ju jobbar och donat i badrummet, när jag kommer hem dit ska ni få ser resultatet!


förvirrande dag

Fyfan vilken dag. Imorse vaknade man av att Thomas ringde och frågade vart jag var, jag sa att jag hade lov och då förstod han varförj ag inte var där. Då var klockan KVART ÖVER 7! Tack för den tidiga morgonen. Efter någon timme gick jag upp och käkade frukost sen duschade jag. När klockan var halv 12 så skjutsade jag in jonna och pappa till borlänge som skulle åka och bada ( i bilen stod det att klockan var 1 när vi var där nere ) så själv klart säger jag till dom att jag hämtar er klockan 4. För från 1-4 är det tre timmar. Men i själva varket så var hon ju bara tolv så då fick jag ju vänta en timme extra på dom, suck! vilket jag kom på sen.

jag träffade även jonte idag, köpte lite mat till stackarn och så åkte vi till jobbet och käkade lite, där var även roger så vi pratade lite med han, trevlig prick de där!

Sen nu på kvällen har jag två knäppisar i detta hus som inte kan någonting om datorer så jag fick springa fram och tillbaka mellan dom bara för att hjälpa dom. Vuxna kan ingenting.

Hela dagen har varit knäpp, och jag tycker inte om klockor nu heller.

en fråga

sara om min dag:
vad jobbar du med ? kan du inte berätta om de i bloggen ? :)


Jag jobbar på ett ställe som heter Trafikcaféer, och då kan man jobba med tre olika saker antingen så är man i köket och fixar sallader, mackor, smörgåstårtor osv. Eller så är man på lagret där man fixar i odrning vagnarna som ska ut till tågen. Eller så jobbar man på tåget (som jag gör) och då går jag runt med en "bojvagn" (som det kallas) och serverar folk med tex: kaffe, godis, fikabröd, smörgåsar och sallader. Så jag jobbar med att servera folk på tåget vid deras sittplatser.

Jag tycker det är skitkul, man får träffa mycket nytt och trevligt folk. Fast man lär verkligen vara trevlig mot alla hela tiden då man jobbar.

morgon pigg

god morgon !
ska gå och fixa lite frukost innan jag ska gå och jobba. sen så kommer jag hem efter 18.00 ikväll men de är inte säkert att jag bloggar då får se om jag orkar.


Igår så ringde sebbe och frågade om jag ville skjutsa han till borlänge, och som vanligt är jag snäll och gör de. fick då även träffa wiik, anton, fredrik och en till (kommer inte ihgå vad han heter) men de va kul, var där 45 min kanske innan jag åkte hem.

snäll som man är

Förra Söndagen när jag jobbade så var det en kille som skulle betala med kort (han tog en kaffe) så fungerade inte kortet och då tänke jag att eftersom att jag ändå lär slänga kaffet så kan han lika gärna få det. Sen en kaffe är väl ingen bigg deal. Sen igår när jag jobbade så var han på tåget igen, och då frågade han om han skulle betala tillbaka det som han fick förra gången, men jag sa att det inte behövdes. Så de va ju lite roligt att han kände igen mig. Jag lär då säga att han såg bra ut.


Igår innan jag gick och la mig kollade jag i skolkatalogen som jag hade fått, fan vad roligt de är och kolla hur alla ser ut!


svider

Fyfan har inte sovit så mycket, jag har ont mellan brösten och ansiktet tack vare att jag solade igår, sen har jag träningsverk i typ resten av kroppen. Börjar få ont i halsen igen, jävla skit 3:e gången nu.

Jag har i alla fall beslutat att inte ta svininfluensa sprutan. Det va som min pappa sa att dom är inte säker på att den sprutar är helt säker sen så vet man inte om 3 år kanske en levern är förstörd, och då ska hela befolknngen behöva ha en ny. Dom är ju inte hundra på att den är säker, sen så är ju Sverige dom första som får ta sprutan så då kan man ju säga att dom ser oss som försöks kaniner för att se om det hjälper. Sen så är det inte så stor risk att man blir så där sjuk som den där killen och dör. Utan jag tror bara att det är typ som en vanlig influensa. Och skulle jag bli sjuk så är det väl så då, men det finns ju så mycket hjälp man kan få idag så det löser sig säkert då. Sen får ni säga vad ni vill.

Jag har nyss duschat, ska snart till skolan och göra ett "prov" sen ska jag åka och jobba. Blir inge mer skrivade idag kommer hem rätt så sent så jag orkar nog inte då.

speciell vän

Men nu va det länge sne jag skrev såg jag, vad fan har jag gjort i tre dagar ? Knasigt, men så är det ibland. Har inte så mycket att berätta förutom att jag ska jobba imorgon 14.00-22.00. Juste, jag solade även idag ser ut som en kräfta!


Men nu ska jag berätta om en vän till, en speciell vän faktist!



Namn: Malin Sundberg
ålder: 18 år såklart
bor: sanviken
linje: omvårdnad

Haha bilden säger väl allt, vi har skit kul tillsammans. Jag och Malin träffades genom att båda spelade handboll, så vi fick en bra kontakt genom den, sen började vi att ses på fritiden. När jag slutade på handboll pga av att jag skulle flytta till borlänge så skrev vi mycket på msn, efter ett tag tappade vi kontakten pga av att jag var mycket med julia och malin jobbade väl rätt så mycket. Men när jag blev ovän med julia tog vi tag i det där och nu är vi tajtare än någonsin, vilket jag har grymt glad över! Hela Malin är en toppen tjej, alltid glad, positiv och även busig. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga för det finns ås mycket gott att berätta om henne, men jag litar verkligen på henne om någon. Hon är helt klart bäst i mina ögon jag har sagt det förr och jag säger det igen, du kommer alltid att vara min bästa. Du är guld värd vännen, du ska veta att du alltid kan lita på mig vad den än är, det är ju det vänner är till för!

Bästa minnet med Malin väl allt, handbollen, festerna och alla andra dagar. Alla har varit lika roliga faktist. Fast roligast var nog ändå när du och jag skulle på krogen första gången tillsammans det var en lyckad kväll.

klantskalle

En liten uppdatering om vad som händer i helgen.

Lördags, jobbade med Jim från 10.00-16.00. Åkte till sandviken och hämtade sötplutten malin, sen åkte vi till fba och hälsa på Maria, när jag kom hem så blev det typ att gå och sova va så himla trött.

Söndags, jobbade jag från 12.00-20.00, de gick skit bra, va själv och fick ihop mycket pengar. Dock så trodde jag att jag var duktig och kom ihåg allt, men när jag kom hem så jag att jag hade med mig jobbets handdator och skrivare med mig hem. Och så hade jag glömt min väska där. Men väskan tog Jonte med sig hem när han sluta.

Måndag, på morgonen åkte jag in till jobbet och lämnade tillbaka handdatorn, sen blev de apu.


Nu ska jag gå och duscha, sen kolla på tv bara, hörs imorgon!

min dag

Idag så jobbade jag från 10.00-16.00 efter de åkte jag till sandviken och hämtade malin sen åkte vi till forsbacka och hälsade på maria. Kul att träffa er flickor, fast jag var ju en aning trött så jag sa väl inte så mycket men de va trevligt ändå!


Maria och jag på första bilden, sen Malin på den andra!

skolfotot


så där blev kortet på klassen, jag har ingen kommentar förutom HAHA!


Och så där bleb kortet på mig, det är ju trots allt sista gången jag är
med på kort i skolan. De blev iaf inte bra men så är de.

happyface

Hemma hos mamma nu, jag har käkat tacos 4 GÅNGER på en vecka, jag börjar tröttna som fan! Ska snart gå och foga golvet här. Det blir en tidig kväll idag, ska jobba imorgon 10.00-16.00, skön arbetsdag med lite folk!

Albin ringde idag och frågade om jag ville jobba nästa helg istället för han, och självklart vill jag de! Jobb tackar man inte nej till. Och på söndag ska jag ut och jobba för första gången själv, jag har fått nycklar och pengar och sånt nu, wiihoooow. Jag är så GLAAAAD!


Grattis joanna i efterskott (hon fyllde igår) Min lilla sötnos och jag!

en vän


namn: Nathalie Matar
ålder: 18 år, äntligen!
bor: gävle
linje: omvårdnad

Nathalie är en snäll, trevlig och glad person, henne kan man prata om allt med. vi förstår varandra så himla bra, men de kanske är för att vi har känt varandra sen 6-års. Hon vet verkligen precis hur jag är, vad jag gillar och inte gillar. Hon har fått tagit en del skit från mig när vi va mindre, men nu är de verkligen inte så. Det bästa minnet med Natta kan jag verkligen inte säga, vi har gjort så himla mycket saker så jag vet verkligen inte, men förra året när hon fyllde år var de kanon kul så det är väl en utav alla saker

Vi lärade känna varandra genom att vi bodde på samma gård, alla barnen lekte med varandra. Vi blev bättre och bättre kompisar för varje dag, visst jag var "bossen" då och bestämde allt, jag kan säga att vissa gånger jag var riktigt elak, hon fick en fläskläpp pga mig, inte så snällt av mig men är man med i leken får man leken tåla, eller hur? haha, nej så ska jag inte säga. Sen efter det har vi alltid hållit kontakten, vi ses ibland även idag. Oftast så tar vi en fika på stan eller bara umgås. Kanon toppen tjej i alla fall. Jag hoppas och tror att vi kommer känna varandra riktigt länge, så att när vi blir gamla och rynkiga kan berätta för våra barn/barnbarn om våra minnen.  

ska handla

Idag var den en helt okej dag i skolan. Idrotten var roligast, vi har vi numera idrott med målarna också och då får jag träffa millan och ida. Trevliga flickor de dära. Så efter idrotten gick vi och åt sen stack jag hem till Millan, vi snackade lite om vad som har hänt på sista tiden osv.

Nu är jag hemma, ska åka ner igen till willys och handla lite saker, frukt osv, nu vill jag bli frisk så då lär jag få i mig lite vitaminer. Men jag är snart tillbaka och då ska jag berätta om en till vän, har skjutit up de där lite men ska ta tag i de nu!

planerad helg

Ringde lite samtal idag, och jag har min helg planerad om de inte blir något som går snett. På fredag ska jag på inflyttningsfest hos en klass kompis. Sen på lördag ska jag jobba 10.00-16-00 (inte så farligt länge men säkert drygt när man är bakis) efter jobbet åker jag hem till mamma och ta de lugnt, sen på söndag fogar jag klart toaletten. Så de blir klart någon gång. Skönt att ha helgen planerad känner jag!


bild på millan och mig på etage i falun, saknar tiderna med dig.

goa pöjkar

Min dag idag har varit helt okej. Ibland tycker jag killar är så härliga, dom är liksom inte blyga av dig precis. Idag när jag var på apu med ett annat företag så kunde man komma in i ett rum och dom kunde säga hej gumman/hjärtat/vännen precis som om vi hade känt varandra ganska länge. Nej vissa pojkar är goa, dom blev iaf inte arga när jag gjorde någon tabbe som T blev, suck på han! Tur att man är tjej ibland, då behandlar killar en lite bättre!


Jag är hur trött som helst, har inte bestämt mig om jag ska åka på apu imorgon efter skolan eller inte. Om jag ska till de andra företaget så vill jag de, men inte om jag ska vara hos T, de är så stelt mellan oss. Fast idag var han glad, kanske för att han skulle få slippa mig hela dagen, vem vet?! menmen jag surar inte för de.

töntig som man är ...

Usch vad arg jag blir ibland, att någon kan sjunka så lågt det visste jag inte. Jag är så trött på att bli nedtrampad och att vara din lilla slav. Jag är ju ändå där för att lära mig något, men vad får jag lära mig ?! ingenting helt ärligt, jag gör samma saker om och om igen, vilket är bra men de finns så mycket mer än bara de som jag lär kunna. Jag har alltid pratat så gott om dig men nu den här terminen så vet jag fan inte vad jag ska säga. Jag menar, varför sparka på någon som redan ligger ner ? Jag har snackat med mina föräldrar och jag vet vad dom tycker, nu är de bara två kvar att prata med.

Du får till och med pengar för att ha mig där, men vad får jag, inte ett jävla skit inte ens ett tack. Den jag lärde känna för ett år sen, finns inte kvar. Och jag är så jävla feg så jag vågar inte ens sätta foten i marken och säga vad jag tycker. Menmen, jag får skylla mig själv! Men nu ska de bli ett stopp på de här, i värsta fall så byter jag plats!

chaffören själv

Igår så frågade Sebbe om jag kunde skjutsa han & anton till Falun. Och visst kunde ja de, men dom skulle självklart inte dit på en gång utan dom skulle först till Wiik och förkröka någon timme sen till förfesten. Men jag hade ändå inget bättre för mig så de fick gå.

Sen idag så skickade jag ett sms till han som hade festen Bäck, Sebbe och wiik om dom hade kul/mådde bra. Då visade de sig att alla tre låg i samma säng när jag skickade till alla tre, de tyckte jag va lite kul för jag hade inte en aning om att dom skulle sova där, haha! Så de plingade väl till för dom samtidigt hela tiden typ.

Sen så skulle jag åka in till Borlänge och lämna av Jonas vid maserhallen och då hämtade jag Wiik och Sebbe i Falun på samma gång, sen åkte vi och handlade i Maxi, efter det blev det kupolen och köpa en sak till Katarina. Sen fick dom åka hem! Menmen så har min dag sett ut idag och igår. Hoppas eran helg har varit bra.

en vän

Namn : Camilla Andersson
Ålder : 17 år
Bor : månkarbo

Camilla är en utav dom snällaste människorna jag känner, hon omtänksam, positiv och glad. Bästa minnet med Camilla var nog då på cityfesten när vi träffades, dom dagarna var kanon roliga!

Jag lärde känna Camilla genom internet, jag börjar skriva med henne på lunarstorm (som jag hade en gång i tiden) efter det så fortsatte vi prata, vi träffades inte föns 1-2 år senare. Vi pratade om allt, hon är verkligen som en syster för mig. Vi träffades i alla fall sommaren 2006 på cityfesten i gävle. Och efter så fortsatte vi att hålla kontakten, har träffats några fler gånger efter det, men de blir inte så mycket på grund av att vi bor så långt ifrån varandra. Men hon kommer i alla fall alltid ha en stor plats i mitt hjärta!


en vän

Tänkte att jag skulle berätta lite om mina kompisar. Kommer ta en kompis varje dag (om jag hinner) så ni får veta lite om dom och vad jag tycker, vad vi har för minnen, hur vi lärde känna varandra OSV.


Så jag börjar att berätta om min vän Tanja, hon till vänster.

Namn : Tanja Ellwood
Ålder : 17, men 18 i december
Bor : i Gävle 
Linje : Teknik (sista året)

Tanja är en väldigt snäll person, vad jag vet har svårt att säga nej. Hon är oftast glad, lite busig och inte så blyg.  

Vart ska jag börja, jag och tanja spelade innebandy en gång i tiden tillsammans, vi kanske var 6-7 år. Inget jag själv kommer ihåg men hon gör. Efter de så började jag på den skolan hon gick på. Jag var rätt så utstött av alla andra så då kom hon fram och ville leka. Efter det har de väl bara rullat på. Sommaren 2006 var våran sommar vilket jag aldrig kommer glömma, de va i princip bara du och jag den sommaren. Va med dig jämt, vi va bästa vänner. Vi pratade om allt! Vi stöttade varandra till tusen, fanns inget som kunde skilja oss åt. Sen helt plötsligt blev de väl ett bråk och vi slutade umgås ett tag, jag träffade nya kompisar och du "fanns" inte i mitt liv. Men efter ett tag började vi prata igen och sen dess har vi inte bråkat. Jag lär ju säga att små bråk inte kan förstöra en stor vänskap! Jag menar vi har känt varandra nästa hela livet och du vet hur mycket som helst om mig. Jag är väldigt glad över att jag har dig som vän, du har hjälpt mig så himla mycket med saker och ting. Och du ska veta att du kan alltid komma och prata med mig om de är något. Vad de än är, så stöttar jag dig.

Roligaste minnet med Tanja, var nog när vi var på semester 06 hela den veckan var kanon, de gick inte en dag utan att vi gjorde nå bus. Samt cityfesten var kul de med, träffade många godingar. Det var så mycket som hände så jag orkar inte berätta.

Ta aldrig någon ..

Ta aldrig någon för givet
Ha alla dina vänner nära hjärtat,
för du kanske vaknar en dag och
upptäcker att du har förlorat en diamant
när du var för upptagen med att samla stenar.
Det är bättre att ha några diamanter än många stenar.




kunde inte tro mina ögon

Vet inte riktigt vad ja ska skriva men kan väl berätta lite om vad som har hänt dom senaste dagarna. Jag har varit på Apu som vanligt, ganska härligt. Thomas ville att jag skulle följa med till Sälen och jobba men ville inte de pga av massa saker som hänt på sista tiden. Sen var jag och hämtade pappa igår. Vi snackade lite om vad jag tyckte och kände.

Sen blev jag så less på min familj här, dom kan inte ens säga en snäll sak för att göra mig glad någongång och då blir jag så arg, så igår va jag inte så glad gick och la mig på soffan tidigt och somnade.



Vet ni vad jag såg igår ?!
Jag såg en räv som jagade ett rådjur! Och de är sant, jag sov inte. Jag skulle till skolan, tog bilen sen när jag nästan var i borlänge sprang dom rakt över vägen.. Det är de roligaste som har hänt mig i veckan!

hade tråkigt..

killar
en kille som har samma humor som dig: pappa
en kille som du tycker om: hemlis
en kille du tycker har skön stil: fredrik
din bästa killkompis: har ingen bästa men många bra!
en kille du saknar: pappa
en kille du har/hade mycket minnen med: krantz, wiik
en kille som ofta får dig att skratta: thomas
en kille som är snäll: jonte



tjejer:
en tjej som har samma humor som dig: marie
en tjej du tycker om: alla vännerna såklart.
en tjej du tycker har skön stil: karin
din bästa tjejkompis: malin
en tjej du saknar: lynn
en tjej du har/hade mycket minnen med: julia, tanja och nathalie
en tjej som ofta får dig att skratta: marie
en tjej som är snäll: alla bygg tjejer!



vem var den senaste:
du sade någonting till: familjen
du hade ett seriöst samtal med: mamma
du ringde: mamma
som ringde dig: thomas
du bestämde "träff" med: marie/natta
du fikade med: tanja
du skrev till på bilddagboken: jadu typ disa
du skickade ett sms till: marie
du fick sms av: marie
som såg dig gråta: vet inte 
du fick en komplimang av: peter
du kramade: mamma
du var ute med: mamma kanske
du bråkade med: julia
du skrev till på msn: tanja
som var i ditt rum: joanna
som fick dig att skratta: joanna


kyrkan

Hallå alla gobitar.
Idag så har jag varit i kyrkan och kollat på när Jonna sjöng. Efter de åkte vi hem och bakade bullar, MUMS. Sen var jag förbi Maggan och kollade på hundarna dom har blivit så himla stora. Nu ska jag snart åka hem till Borlänge. Jobbade igår och de va jätte kul, hade en trevlig prick med mig.  



En bild från när jag och Marie va i sthlm, vi satt och väntade på tåget
på centralen.


Sen en bild senare på kvällen när jag va hos Natta en snabbis!

fin fint



Jag hade i alla fall en toppen fredag igår, va i sthlm hela dagen med bästaste Marie, sen efter de så åkte jag och gratta Nathalie lite, men va så trött så de blev inte så länge, så åkte jag hem, så färgade vi håret lite på mig. Va så trött på mitt hår så de blev lite förändring men inte mycket. Nu ska jag snart gå ner och gör frukost, ska snart åka och jobba. Sen när jag kommer hem ikväll så ska jag och mamma färga ögonfransarnaHa en bra dag idag!

fest bilder

nu kommer bilderna på festen i fredags.

njut och se !



de va en KUNG kväll, tack alla gobitar !


RSS 2.0