härlig dag

Idag så va jag i skolan och pluggade matte, så gick jag och mändy och emelie på kupolen, sen frågade mändy om jag ville följa med och köka på coco thai med henne och emelie och självklart ville ja de, mysungarna själva. Haha, dom är roliga dom och fan va kul vi hade i helgen flickor!

Har nyss tagit ett bad, så skönt. Så nu vet jag inte vad jag ska göra men om en timme börjar gossip girl så då blir de att kolla på de.

nu är biljetterna bokade

På fredag åker jag och Marie ( min kusin ) till sthlm och shoppar loss!! Fan vad kul, bara du och jag en hel dag, hahha kommer i alla fall bli mycket skratt de vet jag redan. Jag är så glad att de blir av, tur att du ville följa med!


Va hos tandläkaren på morgonen, sen skulle jag på apu men de blev inget för han hade så mycket annat han var tvungen att göra. Så jag fick ledigt, så då kollade jag på filmen Död snö, helt okej mycket blod och sånt. Sen städade jag garderoben så ja får plats med fler saker och de blev skit fint där inne. Puss på de va!

lite kul va de ;)

Aggghhhh!  Ring 112, ett tvåbent troll vill sno min nos !


jobba

Om ni går in på den här sidan --> http://ttaketthat.blogg.se/2009/september/forfest-hos-mig-innan-etage.html#comment så får ni se lite bilder från kvällen, jag hade inte fixat håret på korten men gjorde det innan vi stack till krogen.

Idag ska jag jobba från 12.00-20.00 ska bli riktigt kul.

galet kul

Ja lär då säga att jag mår som jag förtjänar.
Men fy farao vad roligt vi hade igår, vi måste
vi göra om flickor och pojkar. Har inga bilder
på den hära datorn, så jag kanske lägger upp
några nästa helg när jag är hos mamma!

P P P ?!

Ja va kan de betyda enligt mig ?
pepp på party, såklart!
Ska fixa mig nu sen blir de att
åka till Mändy och dricka, sen blir
de ut på etage i Falun, FAAAN VA KUL!



fint va

Som en sol är för våran jord,
är du för mej i tankar och ord..


det suger..

Sitter i skolan, har håltimme till typ två och de suger. Hatar håltimmar och allt sånt skit, vill att dagen ska rulla på och att man slutar tidigare, men icke sa nicke! Här får man sitta och vänta..


fullt ös ..

.. medvetslös, nej inte riktrigt så kanske, men de har varit fullt ös hela dagen, satt in två badrum idag de va bra gjort! hämtade joanna och jonas efter skolan med, sen ska jag åka in och hämta pappa efter klockan sex.

Glömde att berätta att ja va med tanja i helgen som va, vi hade jätte kul! tack gumman<3


dagens tanke


 
Dagens tanke:


Hantera alla stressiga situationer som en hund.

Om du inte kan äta det eller leka med det,

bara kissa på det och gå din väg.

min dag

Idag så vaknade jag rumt tio, så gick jag upp och dampa lite för att jag inte visste va mitt clearing nummer va. Sen gick jag ner och skrev på papprerna om anställning. Efter de började jag med badrummet uppe. Så nu är de klinkers på golvet, de blev skitsnyggt, men är inte klar en måste foga också men de får jag göra nästa gång jag kommer dit. Sen fick vi jätte bråttom till tåget fick springa från bilen för att hinna med men de va på sekunden.

Ikväll så ska jag kolla på one tree hill, ensam mamma söker och poirot (stavning) sen sova!

vad tycker ni om ...

.. foppa tofflor ?!



jag tycker i alla fall att såna är grymt FULA! Skulle typ aldrig få för mig att köpa ett par, eller jo ändå skälet till att ja skulle köpa ett par är för att jag har hört att som är sköna att jobba i, men aldrig annars. Helt ärligt så tycker jag de är pinsamt när folk går runt i såna på stan!

lägg en röst på ..

Kunde inte sova, min katt lekte utanför mitt rum!


Men jag tycker att ni ska rösta på mig så jag blir veckan blogg!
klicka på länken http://onlyisabel.blogg.se/ och så lägger du en röst på mig! tack i förhand.

jag vill


Jag vill tillbaka till göteborg, jag vill ha tillbaka sommaren!

klappat och klart

Hallå !

Idag var de en härlig dag i skolan, två svenska lektioner bara sen så var dagen slut. Efter de va jag på utbildning i tre timmar. De va faktist rätt så kul, himla trevligt folk som jobbar där i alla fall! Börjar nästa helg och då ska jag jobba från 14.00-20.00. Hehe kul kul! Så nu har jag fått papper om anställning, så jag håller på att fylla i de nu!!! Ska åka och köpa nå gott, puss!

Vad ska man säga ?!

De blev en lika knäpp dag som igår. Fast lite arg vart jag idag, för Thomas går och säger till folk att jag inte jobbar något, fan undra vem de är som gör allt skit jobb egentligen. Jo de är jag! Han får allt serverat på guldfat förfan! Nej då blev jag sur, för jag tycker inte om när folk ljuger och de va inte på ett skämtsätt heller! Menmen. Sen får vi se nu då om han kommer med tuppkam på måndag annars skulle inte jag komma. HAHA

Snart är de gissip girl, så jag ska lugna ner mig då och sen duscha!

killar killar = SUCK!

haha, killar tänker bara på en sak, kan ni gissa vad ?!


thomas: vi ses imorgon.
jag: vi får väl se om jag orkar.
thomas: vadå kommer du inte?
jag: jo, men vissa onsdagar kommer inte jag att komma.
thomas : nej, men gör inte de när du är här.
linda: meen åååh, du fattar vad jag menar.



hur tänker dom?!

Nu är man som ny och fin igen, färgen är bort!
Kollade nyss på gossip girl, de är så spännande.


Haha, ni skulle ha sett min portion idag som jag fick
när vi va och åt, de va säkert 10 prinskorvar och
6 potatisar. Thomas och Peter bara satt och skratta.
Jag åt väl upp ungefär hälften och då var jag mätt!
Ibland undrar jag hur dom tänker, dom ser ju att jag
är smal men dom verkar tro att jag äter som en häst!

en röd prick mitt i skallen

Åååh neeej, fick faluröd färg i håret. Så nu har jag en röd slinga eller prick i håret. HAHA, klantskalle man är!


Idag var de apu, slutade tidigt så jag ringde papap osm vanligt. Följde med honom till kupolen och hanldade lite. Mysigt, snart åker han och jobbar igen (onsdag) tråkigt så attans!


spökhistorier

Igår så var vi ju nere vid älven, de va skit mysigt. När de blev riktigt mörkt så började pappa berätta spökhistorier. Och även saker som hände när han var liten. Sen försökte han skrämma oss men de gick väl sådär. Och kräftor var gott! Sen när vi skulle gå till bilen så hade jag och joanna ljus för att vi skulle se något, men inte fan hjälpte de, vi gick ju in i ett staket.. HAHA!


Jag sov som en stock inatt i alla fall. Såg även filmen, the girl in the park. Idag så har jag hunnit målat klart där upp typ, så nu är de bara en gång till med de vita sen är jag färdig! Skönt, idag börjar one tree hill, JIPPPPPPI !!



älven

Nu har jag klätt på mig lite kläder, så nu ska vi gå ner till ävlen i Bäsna och grilla korv,hambugare och käka kräftor, mums så gott de ska bli och MYSIGT framförallt ! Men vi får ju hoppas på att de är ledig där så vi ska göra en eld i stugan. Ska bli jätte mysigt att vara där med familjen, för en gångs skull gör vi något tillsammas!

roliga tider!

Fick några bilder från Natta från Peace and Love. HAHA säger jag bara, fyfan hur en bild såg ut, den va så himla ful, men den får ni tyvärr inte se, kanske en annan gång. Men fan va kul de va!

glassigt värre, haha kolla min vita hals!


haha fan vad sliten jag ser ut!


the transporter

god morgon alla sötnosar!

Jag har precis duschat, ska snart göra mig i ordning lite, sen får vi se om jag skulle träffa Wik idag, hoppas på de va så länge sen man såg pojkfan! hehe. Det blev inga kräftor igår vi sparade de tills idag. Så jag vet inte om de är gott än.

Igår kollade vi på filmen the transporter, den var helt okej faktist. Sen kom min dryga syrra in och kolla och ställde frågor hela tiden, jag orkade inte höra på na, men hon får skylla sig själv när hon inte kan läsa på tv. hehe elak jag är men hon är dryg med alla frågor!

gott ?!

Nu har jag kommit hem, de har varit en rätt så bra dag idag. Fast ändå lite upp och ner för en kort stund. Men nu är allt bra! Ikväll ska vi käka kräftor, första gången jag provar de, så vi får väl se vad jag tycker. Någon som har smakat och vet om de är gott ?


jag saknar min lilla bäbis katt !

mina planer för idag

Idag så ska jag först till um, sen skolan efter de ska jag hämta syrran som kommer med tåget, sen hem. Hoppas allt går bra idag så, så de inte blir massa strul.

Vi kollade på valkyria igår, jag tycker den var helt okej faktist.

Nu ska jag göra fruskot, fixa mig och åka iväg,
ha en bra dag så hörs vi senare, Pusselipuss

Skönt att vara hemma

Nu är jag hemma, idag hade vi bara två svenska lektionen, efter de så slutade vi. Pappa kom ner till borlänge, vi var till arbetsförmedlingen, körskolan (pappa ska ta lastbilskörkort med släp) sen var vi och hämtade Jonas, handlade, åkte hem och kolla på tv, sen skjutsade jag pappa till katarinas jobb sen nu är jag hemma, ska bli gott med mat ! Nu blir de en slappkväll framför tv, vi ska kolla på filmen valkyria. Har någon sett den, är den bra?

så är de!


fyfan

Nu har jag äntligen kommit hem, va i skolan idag och pluggade matte i 4,5 timme. De va inte kul, men då slipper jag gå på ett tag. När jag kom hem tog jag mig ett bad, så nu ska jag snart gå och kolla på gossip girl.

hoppas alla haft en trevlig dag, skriver mer snart !


Lite busigt

Nu är jag hemma, har kollat på gossip girl. Jonas lånade mitt busskort idag, hoppas ingen såg att de stod Linda på de! Nu har jag iaf fått mitt riktiga busskort läraren kom med de nyss, men då ville han ha den som Jonas hade, men jag sa att jag inte visste vart de var förtillfället. Hehe, busigt. 

Ikväll börjar idol, får se om man kollar på de eller om de är nå annat kul. Ska packa upp mina saker nu och käka lite. Ha en trevlig kväll. Pusselipuss 

mina planer

Planer för idag,
ringa och sjukanmäla mig, ringa um,
lämna en sak hos farmor, hämta barnen
och åka hem. De är väl de jag ska göra idag!


vad tycks?

heta va, jag tycker dom är riktigt snygga, funderar på att köpa dom!


så är de!

Har nyss duschat, lär väl fixa lite mat innan alla kommer hem.



Linda , om du bara visste hur glad jag är att jag har dig , du är min bästavän .
Du & Jag dt kmr dt alltid att vara, gemon allt. Jag har alltid kul med dig. Ingen
är som dig, du är speciell, så jävla bäst. Jag älskar dig mer än allt i hela världen
gumman. Du betyder otroligt mkt för mig, fattar inte hur jag ska klara mig utan dig
sen när du flyttar . Jag vill verkligen inte förlora dig vännen. Du är så sjukt underbar. & du jag menar varje ord.<3


Hittade en text som en skrev till mig förr, tror inte den personen tycker samma sak nu, tänk så mycket som man skriver som senare inte kan betyda någonting.

måndag

God morgon alla.

När jag vaknade idag har jag fått ett sms från min farmor där de stod: Hej blev du sjuk var är du farmor. Hon trodde att jag skulle komma förbi henne igår fast jag mena idag. Men nu ska jag dit imorgon. Lika bra att vila en dag till. Nu är jag hemma själv, dom andra jobbar eller är i skolan. Så va fan ska jag göra idag ?!

snart en ny vecka, nya tag

Tidigare idag så skjutades jag Jonna till Maggan dom skulle köpa jultidningar av henne, hälsade på hundarna och så. Sen när jag kom hem så åt vi lite, så pratade jag med pappa. Sen kollade vi på ensam mamma söker. Sen kollade vi på filmen Kärleken checkar in. Så nu sitter jag här. Imorgon är de skola för dom flesta men jag ska vara hemma, även¨på tisdag med så jag får friskna på ordentligt! SOV GOTT!


inte en krona rikare

Nu har jag kommit hem från gävle, vi åkte en snabbis till gävle. Sen blev de valbo och in åp coop och handlade lite, handlade en trisslott, hoppasde på att den skulle ge mig ett nytt liv, men inte fan gjorde den de, vann inte ett öre.

Och ikväll börjar ensam mamma söker igen, gud vad kul. Tycker om de programmet!

smärta

Om en stund så är de mat, idag blir de kyckling och ris GOTT! Efter de ska vi in till gävle på apoteket, jag har så jävla ont så vi lär åka in och köpa en sak, men säger inte vart. Så skulle vi någon annanstans med och kolla om dom har fix och fog. Mitt projektarbete jag ska göra i trean är att jag ska kakla om badrummet uppe. Så därför ska vi ha fix och fog, de kommer bli skit snyggt när de är klart, och så kommer jag ha en före och efter bild!

Jag åker inte hem till Borlänge idag, utan de blir imorgon. Ska inte gå till skolan imorgon, för jag vet att de kommer bara att bli sämre, sen tyckte Thomas att jag skulle vara hemma med, min Apu ledare.

sötisen min

Min gullunge till katt sov hos mig hela natten, hon va så go. Min lilla pluttis <3



vilken lycka !

Jag har ju glömt bort att berätta att jag fick jobbet, han ringde igår när jag var i skolan och berättade att om jag ville så fick jag börja där, han skulle höra av sig nästa vecka ska på någon utbildning och lite sådant, FYFAN VAD KUL !

Ska snart äta, sen får vi se om jag åker in till Sandviken och träffar flickorna, beror på om jag får komma till festen som en tjej har. Men blir de inte så, så är de på ett sätt skönt, får jag vila lite till så jag blir frisk fortare. Men det skulle vara kul att få komma ut lite och träffa folk. Men de visar sig. Ha de så bra på länge, PUSS!


ser dock inte ut så här ikväll, så mycket orkar jag verkligen inte fixa mig!

fan också..

Jag och syrran har kollat på film nyss, det brinner hette den. Gick på tv för länge sen. Och så har vi käkat godis, hehe de va gott. Nu har jag lovat syrran att hon ska få måla mina naglar. Så ska gå ner så hon får göra de ! Fan jag vill inte vara sjuk, jag vill ju gå på krogen och festa!!



kmr ni ihåg

kommer ni ihåg när jag berättade att jag hade sett skit snygga tapeter när vi höll på att kakla ?
men iaf, nu får ni se dom.



va dom inte snygga, vilken tycker ni var snyggast?
jag tycker iaf den första lätt !


don't worry, be happy


barnkalaset

igår så hjälpte jag min mamma med min syrras barnkalas, jag var inte så pigg för att jag hade jätte ont i halsen och kunde knappt prata. men de blev ju bara värre för när man skulle säga till barnen så hörde dom så dåligt på badhuset så då var man ju tvungen att skrika vilket jag inte kunde. jag har inte vågat pratat än idag, vet inte hur rösten låter, men de är förjävligt !



jäkla skit

jag känner verkligne inte för att bli sjuk. jag som skulle bada idag, men får se om jag orkar. Sen ville jag göra nå kul på lördag, nu blir de att dricka te och äta tabletter hela tiden. efter skolan åker jag hemåt till mamma!

vaknade flera gåmnger inatt, s¨drygt. ska gå och göra frukost nu, ha en trevlig dag så hörs vi sen !

hur dom håller på

HÅLLA, den där flickan är 9år och skriver sådär, låter ju helt desperat. Det är min syrras halv syster. Och jag har för mig att hon aldrig har haft någon "kille", stackarn men hon är fortfarande 9 år..




så här mogen var min syrra i camen, haha är hon inte söt hon är snart 10år!


fick skäll av sitt eget barn

Pratade nyss med Farmor, hon är iaf hemma nu. Hon berättade att Mia hade ringt och skällt på henne, så sa Mia så här: Nästa gång du bara tar ut foten ur hemmet så ringer du Uffe och berättar vart du ska, och de spelar ingen roll om han skulle vara i Afrika, ring ändå! HAHAHA säger jag bara! Hur skön är inte Mia då ?! Farmor fick "skäll" av mig med, fast jag srattade mest. Hon är min älskling farmor så jag kan ju inte vara arg på henne!


Jag blev så glad nu efter att jag pratade med henne.

svininfluensan ?!

Vi pratade om de idag i skolan, och som dom flesta säger så är de liksom inget farligt så utan de är en vanlig influensa som dom har döpt till svin "för att de ska låta farligt". Sen den där sprutan som vi ska få är farlig, de är massa ämnen i den som inte är bra, men dom vill "pröva" utifall de fungerar på oss ungdomar. Men de blir då ingen spruta för mig i alla fall, tycker inte om sprutor och blir jag sjuk så är de väl så. En vi vår klass hade ju de, och de va liksom inget farligt med de!


Idag när jag vaknade hade jag så ont i halsen, så jag har gjort i ordning te nu så jag ska kolla på tv och knapra hals tabletter, så att jag blir frisk !

en liten sak kan bli så stor

Jag berättade nyss för pappa att farmor och farfar mådde bra. Så nu är han också lättad över att veta vart dom är. Haha, ja att en sådan liten sak kan bli så stor. Men att hon inte sa något då, jag får "skälla" lite på na när jag pratar med na! Jag saknar min pappa redan, tycker inte om när han är borta som jag har sagt förr de blir så himla tyst här hemma.

Skriver sms med han nu, han skulle ju köpa ett linne till mig förra veckan, men han hittade de inte sa han och jag vet att de linnet tar liksom inte slut för alla har de redan, sen när jag var där idag fanns de hur många som helst, så duktig är min pappa! Men de är ju tur att jag tycker om honom lika mycket ändå!



lättnad i hjärtat

Hahha, de va ju inte så konstigt om dom inte svara, dom var hos gunnar och maggan och plockade bär eller svamp eller vad de nu va! Så nu va de löst.

Idag så va jag ju på kupolen, hittade lite fint. Jag köpte ett vanligt svart linne, sen en vit t-shirt med ett tryck på, ett par svarta jeans, benvärmare (vita) och ett par vinterskor. JAG ÄR JÄTTENÖJD ! 

inte ett ljud en..

Jag har fortfarande inte fått tag på farmor, mobilen är iaf avstängd. Ska ringa hem till dom innan jag åker. Men jag tror att deras telefon är trasig för hon sa att den bröjade krångla förr, så jag har säkert oroat mig i onödan.


Idag så är jag tydligen ledig, så idag så ska jag till kupolen och shoppa lite kläder och trevligheter. Så nu ska jag gå och käka frukost, och göra mig i ordning så att jag hinner med bussen. Så får jag hoppas att Henrik ringer idag och säger om jag fick jobbet eller inte.

 

orolig

usch, nu börjar man bli orolig, pappa har försökt ringt farmor i fredags och lördags men dom har inte svarat eller ringt upp. sen har jag ringt idag flera gånger men inge svar och inte på mobilen heller. och jag vet att dom jämt är hemma vid den här tiden och kollar på tv. bara de inte har hänt något, tror jag ska ringa mia och kolla utifall hon vet något.

vissa äkta, andra skit

Det är svårt att veta vem som är en äkta vän, det kan hända en sådan liten sak så är den vännen borta. Man kan aldrig vara 100% säker, men man märker ändå vilka som bryr sig när man har de svårt och de är väl de viktigaste tycker jag! Då vet man att i alla fall att den stöttar en, men sen om de är för stunden eller föralltid de visar ju sig. Man måste ta vara på dom vänner man har, för de är ju inte så kul om man står ensam kvar.

Men jag säger i alla fall så här: behandla andra, så som du vill bli behandlad själv!

en vanlig dag

Har varit på Apu idag igen och idag kan jag säga att jag slet som ett djur, svettet bara rann. Eller nu ljög jag lite kanske men de va nästa så! Och efter de så slutade va, sen när jag kom hem snackade jag med pappa lite innan han åkte och jobba igen, tråkigt. Sen va jag ute och måla klart de vita på räckerna. Och nu ska jag snart gå och kolla på tv! SKÖNT som grönt !



en bild i vitt och svart, jag minns den hade färger innan hjärtat sa godnatt.


RSS 2.0