nyår

Jaha idag är det nyårsafton, fan vad kul. Jag ska vara med mina favorit flickor Malin och Karin och några till. Ska bli riktigt kul, jag vet att kvällen kommer bli kanon bra. Känner de i hela hjärtat. Men sen är det ju så att det är klart kvällen blir bra när Karin och Malin är med. Roliga flickor de där!


rolig utgång

Här kommer lite bilder från festen med jobbet, hade as kul. Riktigt härligt gäng!
Det roligaste var nog när vi skulle in på krogen, jag kom in fast det va 22 år gräns, haha och jag är bara 18!














Sen en bild på mig och min sötnos från när jag var i sthlm




Så till sist vill jag önska er alla en god jul och ett riktigt gott nytt år!

vollybolltunering

Vollybolltunering lär ju vara det roligaste på hela året i skolan, det är ju skit kul. Jag och tjejerna i klassen har fixat ihop ett lag så vi ska spela imorgon, hoppas vi vinner någon match i alla fall.

Idag var dagen riktigt seg, vi hade inget att göra för att Thomas hade alla grejer och självklart så var han "sjuk". Men vi åkte till Interkakel några gånger och fikade, för det mesta satt jag och smsade med folk för att få tiden att gå. Inte en så jätte rolig dag idag på apu'n men inte ska man klaga!


har inte skrattat så mycket på länge

Vilken dag, först på morgonen skulle jag och Jmmy räkna ut hur många kvadratmeter de va i rummet, vi visste inte liksom hur man gjorde för rummet var ju som de va, men sen så hjälpte Peter oss lite. När vi va klar med de skickade Thomas oss två på att riva väv och matta i ett badrum, fan vad jag skratta vi lär ju vara de sämsta teamet som finns. Men vi klarade det efter några timmar. Och skadeglädje har jag också när han slog sig, men de va självklart inte lika kul när jag gjorde illa mig! Det vet en riktigt rolig dag hoppas morgondagen blir lika rolig.

världens bästa ..

Jag var ju ledig förra veack så jag bestämmde mig för att åka hem till mamma, vi har inte haft nå internet där. Så jag tänkte berätta lite vad jag gojrde.


Måndag: Bakade vi bröd, gjorde ett pepparkakshus och baka knäck. Va även ute och gick.
Tisdag: Hälsade jag på Maggan tills mamma kom hem eftersom hon fyllde år!
Onsdag: Passade jag syrran, vi åkte in till sandviken och kollade lite på kläder m.m.
Torsdag: Var jag med underbara Malin i valbo och handlade lite, jätte mysigt dag!
Fredag: Var jag med underbara Karin och käka julbord sen kollade vi på lusseinnebandy, hade riktigt trevlig!
Lördag: Åkte vi till sthlm med familjen och hälsade på våra kusiner, pluttisarna!
Söndag: Så jobbade jag.

Hoppas er vecka var lika bra som min!


rastlös

Just nu sitter jag hemma hos Maggan, kom ju på att om jag inte har något för mig kan jag ju åka hit och hälsa på henne och hundarna sen låna datorn lite! Ska snart hem, Jonna slutar halv tre. Idag fyller Mamma år, GRATTIS!

Det är lite långtråkigt när man är hemma själv för det finns verkligen ingenting att göra när man inte har internet, även fast jag tycker det är skönt utan internet. Men de är ju synd att man ska bli så rastlös.

Imorgon ska jag passa Jonna, så då blir det en mys kväll, på Torsdag ska jag träffa ÄLSKLINGS MALIN!

jag är glader

gissa om jag blev glad, jag är ledig hela veckan. Blev ingen apu imorgon eller på Tisdag och på Onsdag ljög jag lite för han, sen på Torsdag så har jag bara idrott och jag har ändå ont i halsen så då kan jag inte vara med sen på fredag har jag ingen lektion heller. SÅ JAG ÄR LEDIG, så imorgon åker jag hem till mamma, men det kommer bli lite tråkigt för jag har ingen dator och bara EN bil. Men jag överlever nog så länge jag har mobilen ♥

synd för dig



Ibland kan man hitta mycket på aftonbladet.

stack frun med nålar med hiv-smittat blod



helt sjukt vad det finns för människor!

På jobbet.

Sitter på jobbet nu, Katarina frågade i morse om jag ville jobba 3 timmar och de säger då inte jag nej till när jag får pengar för de! Så just nu har jag inga kunder så då passar jag på att skriva lite.


Det är inte lätt för vissa par, tur att man inte har en kille ibland, snackar med Camilla. Tycker synd om henne. Fan skulle aldrig ha en kille som höll på som han. Usch och fy och blä! Men jag finns här för dig gumman och det vet du!


movietajm

Just nu väntar jag på att 28 dagar ska börja igen, rolig film hitills!
Någon som har sett den förr, vad tycker ni om den ?

rätt svar

Rätt svar på dagens gåta är : Benan.

Om ni inte förstår varför så ska jag förklara, det står ju huvudlinjen i gåtan och då är huvudlinjen själva benan, man kan ju ha en mitt bena eller sne bena! Svårare än så va inte svaret! Mina gåtor är inte svåra, man måste kolla på vad det står för de är enklare än man tror.


dagens gåta

Ni får till ikväll på er att gissa rätt, skriv det första ni tänker på!

Vilken är den vanligaste huvudlinjen?

hatar att vara ..

Nej fyfan, tycker verkigen inte om att vara sjuk som jag nästan alltid är. Har ont i ögat så har väl åkt på ögoninflamation, sen ont i halsen och snorig! Skönt att det inte blev nå jobb i helgen ändå, hade jag nog inte orkat!

Jag vet fan inte vad jag ska göra idag, men det visar sig.

Hahah, va fan är de här för jävla bild då, jag har förmodligen gjort den när jag bodde i gävle med pappa, innan man öppnar den så har jag skrivit brev på den, men va är de här för brev?


billigt är bra

Kom precis hem, jag och Pappa har varit i insjön och kollat lite, jag köpte tre par örhängen, benvärmare och ett paket med 5st strumpbyxor. Blev bara 172kr, inte så farligt!

Vi käkade även lite mat, tog pannkaka för att jag inte var så hungrig så hade dom som jobbade i köket gjort den jätte fin men glass, grädde och sylt med strössel på, haha!

skönt med lite ledigheter

Ja, idag så är jag ledig från skolan, har inga speciella planer idag utan det ända jag vet är att jag ska skjutsa Pappa och Katta till ejendalsarena för dom ska kolla på Lars Winnerbäck!

Jonas ska bjuda hem sin tjej ikväll, så dom ska passa Joanna, får se om jag blir hemma med eller om jag försöker hitta någon att hitta på med!

har inget emot..


Jag har inget emot vintern men det skulle 
inte sitta fel att åka utomlands och få lite sol!

dunk dunk

Fy fan vilken dryg dag i skolan de va idag, huvudet bara dunka hela dagen och jag bara snorar och hostar. Men nu är jag hemma och det är snart mat. Vad fan ska jag göra i helgen nu då, Thomas hörde aldrig av sig igår som han sa att hon skulle göra och svarar inte på mitt sms, så de blir inge Sthlm i helgen, suck!

rätt svar..

Vem har munnen ovanför näsan?
Rätt svar: Den som står på händer!

Grattis Iris, hon var den ända som svarade rätt! Fast hon skrev en som står upp och ner och de är ju samma sak!


Idag så har jag varit på Apu, rätt så trevligt men är inte riktigt frisk så de va lite jobbigt, har blivit erbjuden jobb i helgen i Sthlm, så ringa och fråga lite så får vi se om jag följer med!

Pappa kom ju hem igår så då hade han lagt en paket Toblerone på min säng, han är så söt!

gåta


Vem har munnen ovanför näsan?

home sweet home

Nu är jag hemma efter en dag på apu'n. Kort dag idag, skönt som bara den! Och nu är det inte långt kvar tills det är helg igen, jippi!! Fast jag börkar bli sjuk så det kanske inte blir så kul med helg.


Ska gå ner och kolla på One tree hill nu, skriver mer sen!


HAHAH, ser ut som att jag har GULD hår! Gammal bild

RSS 2.0