söndagar är alltid lika tråkiga ..

.. för då vet man att man ska till skolan på måndag, sen är man allmänt trött och seg. orkar inte göra så mycket på söndagar! jag har iaf morgon dagen planerad, först skolan såklart, sen ska jag på kupolen och kolla på lite saker, sen så ska jag, wik och hans kompis gå och ta en fika, sen efter det ska jag dra och kolla på när jonas spelar match, sen är klockan mycket, tycker det är skönt när man kmr hem sent på vardagar ! så man slipper sitta så mycket vid datorn :) snart tror jag pappa ska åka iväg på jobb om han inte gör det imorgon om morgonen. idag har jag varit ute och knäppt kort på naturen, fast inte alls länge 10 min kanske, tycker inte sånt är så kul :) i skåne har dom sommar nu men i dalarna har vi vinter, ja det är ju kul !

Kommentarer
Postat av: Carolina

HAHA, bra att du bloggade om Skåne där. TJOHOOO! Så det är snö ända ner i Dalarna? Shit, ganska långt ner ändå. Men du, den töar nog snart. Arras får ni dalmasar trippa ner till Skåne och bada i havet här :D

2008-05-18 @ 21:50:55
URL: http://melikey.blogg.se
Postat av: Carolina

Då är det bara att ta sitt pick och pack och dra ner till Skåne. Här har vi den exotiska värmen och partajar natten lång. Haha, nästan i alla fall :)

2008-05-18 @ 22:16:27
URL: http://melikey.blogg.se
Postat av: Sandra

Sånt är alltid roligt :) Verkligen, så nu är jag sambo också låter så vuxet, hehe. Ingenting, har slöat på soffan.

2008-05-18 @ 23:33:35
URL: http://froggie.blogg.se
Postat av: Anonym

ha en bra dag=)

2008-05-19 @ 07:26:41
URL: http://dld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0