trevligt igår :)

igår så var jag med wik så gick vi till älven och satte oss och prata lite, det var rätt kallt bara för den där jävla snön. så efter typ en timme gick vi till deus och satt hemma hos honom så hade han en skit söt hund, han sa att jag fick ta hem den, den vaktade mig :) så gick vi ut och gick med hunden, sen ¨så gick deus hem och vi till jonte, så satt vi där och spelade monopol, fast vi spelade aldrig klart, så kollade vi på taxi, sen gick vi ner i köket och spela kort, sen pratde vi bara, sen var klockan mycket så jag gick hem i snövädret. och idag ska jag följa med tll hofors och lämna jonna, sen ska jag och far gå på kupolen lite :)!

Kommentarer
Postat av: Steffi

ja du, de kan jag förstå, här är det bara regn än så länge:P, men shiit snö i maj:S, sjuukt!Vad händer med världen egentligen:O

2008-05-18 @ 11:41:16
URL: http://steeffis.blogg.se
Postat av: Sandra

Okej, lite sent? :) Men kul verkar det som? Blev inte så sent för oss, men jag är varken pigg eller fräsch idag ändå, haha.

2008-05-18 @ 14:10:18
URL: http://froggie.blogg.se
Postat av: Sandra

Men det är ju ändå en stund. Jaha, vad gjorde ni då? Till maten blev det lite, det blir lätt så när man snackar så mycket som jag gör, haha. Ja, jag var helt själv idag & så blev jag väckt halv 6 av min kille, roliiiigt! Vad gör du idag då?

2008-05-18 @ 17:12:57
URL: http://froggie.blogg.se
Postat av: Carolina

Usch ja. Snö klingar ju inte direkt sommarlov i mina öron. Bor du väldigt långt upp i landet då? Jag bor ju i Skåne, här är det nästan sommar redan :)

2008-05-18 @ 19:10:57
URL: http://melikey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0