kan för tillfället inte ..

Just för tillfället så kan jag inte svara på kommentarerna ni skriver för min dator lackar bara ur då, men det är inte så konstigt när vi har haft den i 11 år. Så det är väl på tiden att den dör ut snart. Men ni märker ju om jag svarar för det går att svara på vissas bloggar.

Nu ska jag gå upp och duscha, sen blir det tv för min del!

vilka människor det finns!

"Jag använder aldrig hudlotion eftersom jag aldrig har haft torr hud, så när jag hör någon säga hudlotion så tänker jag på när jag var 15 och använde det när jag runka"

Det var det roligaste jag har hört på radion, vilka människor det finns!
Han kanske inte sa percis så som jag skrev men något i den stilen

bara massa tok!

Godmorgon!

Igår innan jobbet blev det så stressigt så jag hann inte med något, men när jag väl var på jobbet så var jag lugn men blev lite irriterad på killen som jobbade där, hjälpte inte till med något, bara stod och kolla på. Det är meningen att min vagn ska vara klar när jag kommer!! Menmen, på tåget på vägen hem hade jag en skit trevlig tjej som jobbade, vi satt och snackade och hade trevligt!

Idag så vaknade jag av att Katarinas klocka ringde där uppe och jag tänkte: Fan går hon upp tidigare än mig nu också? Men det visade sig att min mobil var död fast den var full laddad igår, knasigt! Men så ringde jag och sa det till Thomas med han sa att jag skulle vara hemma idag för dom skulle till Sthlm, ååh varför sa han inget igår för?!

sånt här gör mig glad

Vad som gör en glad är när folk man inte känner skriver någon snällt om en. Som Johanna just gjorde, hur sött är inte de då. Man får ett litet leende på läpparna! ♥


Tack för igår Karin!

Igår blev det ingen lugn kväll, åkte till Karin på kvällen, sen åkte vi till någon fest och satt där. Sen åkte vi lite bil till en annan fest. Haha ja vad ska man säga. Men de va kul att träffa Karin i alla fall ! ♥



You are my candygirl, haha

home

nu är jag hemma från valbo, va där med tanja. köpte lite julklappar och en present till mamma som fyller år snart! även ett linne till mig. ikväll blir det att ta det lugnt eftersom att jag ska jobba imorgon. måste ju orka!


ååh min lilla pluttis


vad liten hon va !<3

2006


Tanja och Jag på cityfesten, haha fyfan hur man såg ut!

Det är då den största glassen jag har ätit.

gotland

Gotland.

You found me


Juligt

Nu är jag hemma hos mamma, har nyss städat mitt rum och fixat lite. Köpte nya gardiner idag, lite juliga. Ska snart käka lite god mat.


glöm inte bort gåtan i inlägget under!

rätt svar..

Idag är det fredag, jippi. Börjar kl 12.00. Sen slutar jag halv tre eller tidigare.


Aja men rätt svar på gårdagens gåta är: Fotavtrycken.
Den här gången var det två som i alla fall var i närheten av att svara rätt. Man kan säga att de hade rätt. Grattis Lina och Gabriella, dom gissade på fotspår och fotsteg!


Då tar vi en ny gåta på samma gång.

Vem har 21 ögon men kan inte se?

gåta

Nu kommer en till gåta, ni får till imorgon på er att klara den. Spelar ingen roll hur tokigt än svaret är, det är bara att skriva det först ni tänker på. Lycka till nu!


Vad lämnar man alltid bakom sig?

en bra dag idag

Åhh vilken dag, dagen började med att vi skulle prata inför klassen. Vilket gick bra! Sen vann jag på bowlingen. Men nog om det, har nyss kollat på one tree hill, väntar på att Katarina ska komma hem med lite pizza. Mums!

Imorgon bär det av hem till mamma, får se vad jag hittar på då!


Efterlyst

Idag är det onsdag, det betyder efterlyst. Fast jag brukar aldrig kolla på hela programmet för jag hinner jämt somna efter halva. Jag kan då inte ligga ner och kolla på tv då är de kört!

Jag skulle ju städa idag men dum fan måste ha tagit med sig dammsugaren, men jag gjorde rent badrummet. Det läcker ju vatten från ett rör så det blir blött hur fort som helst, vi har satt ett glas under men den blir fylld fort. Ja, det blir väl snart vattenskada eller något. Men jag torkar upp så fort det läcker ut på golvet.

bra tips ?

Har ni nå bra tips att gå mig om man har torra läppar, alltså då menar jag förutom lypsyl och sådanna grejer ni vet inge annat som är bra för torra läppar ? Det skulle vara snäll ifall ni skrev de i så fall för jag har så grymt torra läppar nu när det börjar bli vinter och så.

money

Nu har jag fått min lön och det känns skönt. Fast dom pengarna har jag satt undan för vi i klassen ska åka på en studentresa så då lär man ju ha råd! Nästa lön kommer inte bli så bra har inte jobba så mycket.

Nu har halva veckan gått och snart är de helg igen, ska bli så skönt!


kortis

Nu har jag slutat för idag, idag var jag riktigt duktig gjorde klart kapitlet i matte och fixade provet. Så nu dom sista veckorna kan jag gå på apu på onsdagar med.

Nu ska jag gå och kolla på lite tv och käka lite mackor. Sen ska jag städa!

julafton

Det är ju helt sjukt, det är bara en månad kvar till julafton. Hoppas det kommer mycket snö i år. Vad önskar ni er i julklapp?


beslutångest

Idag har mitt humör svajat lite, har för det mesta varit glad men sen helt plötsligt blev jag lite sur som jag blev för någon timme sen på pappa, nä'r jag kom hem var han skit glad men jag var fortfarande sur sen så skulle han åka och då kände jag mig lite dum för att jag va så sur, men skitsamma.


Har lite beslutångest, för Sandra har bjudit mig på fest på lördag och jag vill ju gärna gå men ska jobba på söndag sen är jag ju hos mamma denna helg så jag vet inte om jag ska skita i att åka hem till mamma eller om jag ska gå på sandras fest och inte dricka..

hihi

Eftersom jag bara slängdes ut från min dator så gick jag upp och satte mig, eftersom inga barn är hemma så går ju de bra! Så nu är jag på bra humör igen! Tänkte visa någon bild som jag bara har på denna dator.

Haha, Ida och Karin första året på Bygg!

Jag när jag va i Grekland, träffade inte så bra men ändå, haha


sorry

Ni får ursäkta mig om jag inte har svarat på era kommentarer men datorn slänger bara ut mig så fort jag ska göra de, men jag skriver så fort den har lugnat ner sig.

Idag blev det en hård arbetsdag, så kanske är däröfr jag inte har nå tålamod.

Jag fick i alla fall mitt armband idag som jag beställde för någon vecka sen, blev skit nöjd!!

rätt svar

Ja nu har vi kommit till stunden då jag ska säga vad rätt svar är. Och tyvärr så hade ingen rätt den här gången heller, dom flesta trodde på jordgubbar de va en bra gissning men fel.
Rätt svar på dagens gåta är : Munkarna!

Lite klurigt men ni får en ny chans någongång under nästa vecka att lista ut en ny gåta! Som man brukar säga: Bättre lycka nästa gång!

dagens gåta

Vilka män är ätbara?


Svaret på gåtan får ni runt kl 20.00. Lycka till!
Idag har jag namnsdag, grattis till mig!





äkta vänskap

Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg.

kusligt

Nu är vi hemma igen från att ha varit och grilla, det va riktigt mysigt. Haha jag lurade i Jonna och Joanna att svarta amdam fanns. Jag vet inte om hon stavas så men ni fattar nog vad jag menar, höll ni på med sånt när ni va små? Det gjort jag ofta och man blev lika rädd varje gång! Sen skrämde vi dom lite så de blev ett himla liv där ute. HAHA


Grattis David till körkortet, riktigt kul att du äntligen har fått det!

i see you


gullungen då

Hahah, hur söt är inte min syrra ibland då!




grillning vid älven

Har precis käkat lite frukost, igår kväll låg jag, pappa och katarina och kollade på Morden i Midsommer. Efter det fick jag ett sms från Wiik, där han frågade om han fick komma förbi och säga hej, och självklart får han de, så vi gick ut och snackade lite. Värligt trevligt att träffa han.

Idag vet jag inte vad som händer än förutom att jag ska ner till älven ikväll och grilla. Hur ser eran dag ut?

rätt svar ..

Rätt svar på gåtan är : När man äter vattenmelon!

Jag kan ju säga att jag skulle aldrig ha listat ut gåtan själv, det är tur att man har den där gåtboken som jag beställde av Jonna. Men där fick ni svaret, och det var ingen som gissade rätt! Det var dåligt av er, bättre lycka nästa gång! ♥

gåta

När startar man på rött och stannar på grönt?



bara massa tok

Sista lektionen idag var så flummig, ingen var så sugen på att jobba, det va bara massa trams. Fan vad ja och Amanda skratta, att vissa ens orkar.

Idag tog dom i klassen sprutan, haha hoppas dom får ont. Nejdå nu ska jag inte vara så elak! Men lite ont måste dom ändå få för att känna hur de kändes när jag hade ont, hihi.

Typiskt

Käkade nyss frukost, idag så börjar jag tolv men jag kan aldrig sova länge så då är man vaken nu, men jag tycker de är skönt att vakna tidigt för då missar man inget. Ska snart sätta mig ner och göra lite läxor, en läxa skulle tydligen vara klar idag som jag hade glömt bort och jag är inte ens halvvägs. Typiskt!


Ihelgen vet jag inte riktigt vad som händer, antingen så ska jag vara med Wiik eller Jonte. Eller så blir de krogen med Johan och hans kompisar. Men det visar sig, blir det inget utav de så följa jag med ner till älven och grillar lite med familjen. Vad ska ni göra i helgen?

gissa låten

Idag blev det en sådan kväll att man skulle gissa låten på you tube. Det var rätt trevligt, men rätt så svårt när man sitter med två stycken som lyssnar på sånt från deras tid. Nu börjar de närma sig sängen, eller aa om någon timme, ska gå och kolla om de är nå bra på tv. Sov så sött alla, hörs imorgon!

bloglovin

Angående bloglovin så frågar folk ibland om vi ska följa varandras blogg. Visst de är kul att ni frågar men jag säger nej på en gång, för jag tycker att tycker du att min blogg är kul och vill inte "tappa" bort den så kan man följa den men jag vill inte följa en blogg jag inte ens är ett dugg intresserad av. Och det säger jag inte för att vara elak men jag känner att ni får fråga folk om ni vill men jag tycker att de är fel. Man väljer själv vilja man vill följa och inte följa så de ska man inte behöva fråga om!

Vad säger ni angående de, vad säger ni när folk frågar?

helt borta

Första inlägget för idag, varit i skolan sen efter skolan hämtade pappa mig och vi åkte till kupolen och köpte lite saker, sen hämade vi Jonas. Och nu är vi hemma, fick mitt andra lönebesked idag, wihooow! Blev mer än jag trodde!

Tyckte så synd om Clara innan jag gick hon har tappat sin plånbok, eller tappat och tappat vi tror att någon idiot från klassen har tagit den för de va med på sista lektionen innan vi skulle gå hem, men sen var den bara borta. Hoppas att du har hittat den, hennes legitimation och allt var där i!

2012

Ja 2012 säger dom att jorden ska gå under, jag vet inte riktigt vad jag ska tro om de. Men jag säger nog som Thomas, det kommer säkert att hända någonting men jorden kanske inte går under. Men jag hoppas verkligen att den inte går under för jag vill bli lite älder! De är svårt att veta vad man ska tro för jag tycker dom har sagt de så många gånger så jag tror inte någonting. Men de visar sig då om dom har rätt!

Vad tror ni kommer hända 2012?!

min humor

Jag satt nyss och skrev någon norrmans historia till Malin, så såg jag en skitrolig en som jag tyckte va kul.

Varför kom pojken sist i simtävlingen?
- Han hade inget flyt.

HAHAHA, de va ju hur kul som helst!

Rätt mysigt

Nu har jag slutat för idag, nu ska jag bara vara hemma och ta de lugnt. Kolla på någon film och så där. Maten igår blev ialla fall riktigt god och dom var nöjda. Efter att vi hade ätit satt vi och snackade resten av kvällen. Rätt mysigt.

<3

En bild på mig och mamma från i sommras, krya på dig så ses
vi om någon helg! Love you


överrasknings middag

Idag efter apu så hämtade jag Joanna från skolan, sen åkte vi och handlade mat inför ikväll. Det blir kycklingfilé med någon sås och pasta, de kommer bli skit gott! Katarina fyllde ju år i Lördags som jag glömde bort så jag tänkte laga lite mat till henne då. Sen blir de frukt och grädde som efterrätt. Sen kommer ju Pappa hem idag så de kan ju inte bli bättre!

saknar värmen


Den här bilden får mig verkligen att längta efter sommaren igen !
Fast de ska bli riktigt mysigt med vinter med, baka peppakakor!

nu börjar de glida mot sitt slut

Nu börjar dagen glida mot sitt slut.

Idag innan tandläkaren var jag över till grannen och snacka lite (dvs min chef) det var mycket trevligt att träffa han för han är aldrig hemma typ. Han jobbar i Göteborg. Men idag skulle han tillbaka dit.

Sen efter tandläkaren hämtade jag syskonen, ska bli så skönt att få lite mat i magen. Idag blir de lasagne. Jag vet inte om de stavas så, för de ser väldigt fel ut!

härligt

Ligger och kollar på one tree hill nu inget annat bra på tv, ska snart fixa lite käk. Runt klockan två ska jag till tandläkaren, ska bli skönt att få de fixat så man vågar äta någonting. På ett sätt va de väldigt skönt att få vara hemma idag!

SUCK!

Idag så gick jag upp som vanligt, tog på min arbetskläderna och åkte. Så hörde han inte av sig så då tänkte jag att då hämtar han mig i Borlänge för de brukar han göra då. Men han kom aldrig och jag ringde men fick inget svar så då bestämde jag att jag åker hem för jag kan ju alltid ta bilen ner. Så satt jag i Djurås och väntade på bussen så ringer han, då tänkte jag ååh nej nu måste jag åka ner igen. Men då sa han att jag skulle vara hemma! Men han kunde inte ha sagt de igår. Ibland blir jag så trött på killar. Men då blir det en städ dag idag!  

gratis är bra

Nu är jag hemma i Borlänge, har precis duschat. Imorgon är de skola igen, jag lär även ringa tandläkaren min tandställning har lossnat lite, suck! Tur att de är gratis, hihi.

Hon som jobbade på tåget idag tyckte min väska va riktigt snygg, men synd för henne jag tror inte den finns kvar köpte den i sthlm för två år sen.

mys väder

Jag kom nyss in jag och mamma har varit ute och krattat löv, de va faktist riktigt skönt ute och katterna busade för fullt. Nu ska jag gå till affären sen blir de att ta det lugnt innan jag åker hem till Borlänge.



utgången

Hade skit kul igår, va hos Natta först och dega lite men sen drog vi ner på stan runt tolv. Träffade lite folk och sen drog vi in på Gojjan. Dansade som satan. När de stängde drog jag och Natta hem till henne och så käkade vi lite fil sen gick vi och sov. Åkte hem tidigt idag pga av att jag ska hem till Borlänge med. De blev inga bilder för min del kameran är ju i Borlänge men Natta fick några får se om jag visar dom någongång. Haha

Nej nu ska jag ner och käka frukost, sen gå till affären och köpa chips. FYFAN VAD GOTT!


taggad

Nu ska jag gå och fixa mig inför lunchen hos Maggan. Måste in till Sandviken och fixa lite saker till ikväll! Sen så har jag har ju inga kläder, inge smink så de blir att låna. De blir nog skit bra, haha.

Hoppas ni få en trevlig dag så hörs vi senare!

sophia bush

 

Hur fin är inte hon, jag skulle då inte tacka nej till att se ut som henne. De får låta hur lesbiskt som helst men människan är ju skit fin. Jag vet inte varför men jag beundrar henne. Jag har ju kollat på one tree hill några gånger och det säger ju ingenting om henne, men i serien verkar hon i alla fall vara hel gó. Hon gör det bra och jag hoppas inte hon slutar i serien för det suger redan som det är eftersom Lucas och Peyton har slutat. Lätt en av dom finaste kvinnorna i världen om jag får säga det själv. Vad tycker ni om henne ?

avslutar dagen med ..

Nu börjar kvällen gå mot sitt slut, jag är jätte trött och känner verkligen att jag längtar tills imorgon dels för att jag ska få träffa Madde, det blir alltid mycket skratt då sen dels för att de kanske blir krogen och då är man alltid på TOPP!


Avslutar dagen med en gåta!
När kommer sex före tre ?

trevliga nyheter

Snackade lite med Natta nyss och de kanske blir utgång för mig imorgon, ska bli skit kul om de blir av för den lilla plutten är skitrolig! Så får vi väl se vilka som hänger på, men vi kommer nog få en kanon kul kväll vare sig de bara blir vi eller fler. Ja menar man träffar ju alltid på folk på krogen.

Synd att bästa jobbar i helgen, jag som ville träffa dig Maaalin! Men vi får ta och ses nästa gång jag kommer, sen är de ju lov snart med så de löser sig alltid! ♥

så himla gott

Jag har precis käkat lite god mat, blev kyckling och potatissallad, MUUUUUMS!! Nu ska vi mysa framför tv och käka lite ostbågar och chokladbollar som jag bakade tidigare idag. ♥




lite små tråkigt

De är lite småtråkigt att vara hemma själv, inget jag gillar förutom när man är arg/sur. Haha. Jag tror jag ska gå ner och baka eller något sådant, det blir inte att träffa Madde idag som jag sa men imorgon! Snart kommer väl Jonna hem med så då blir de lite fart i huset.  ♥


Inatt drömde jag ..

I natt så drömde ja att jag, Paow, Amir och Steffi var på en båt som paow pappa ägde (kryssningsbåt). I drömmen tyckte jag inte om Amir men dom andra två va jätte snälla. Så gick det ett alarm på båten så Paow blev orolig och ville hitta sin pappa så vi sprang runt där på båten så försvann Amir och Steffi men jag följde efter Paow eftersom att jag inte hittade på båten. Så satt jag och Paow vid någon nödutgång så man kom ut på deck, och hon sa att jag skulle gå och gör någonting men då sa jag att jag skulle stanna med henne och hjälpa henne att hitta sin pappa, så sprang vi ner till restaurangen och där var alla lugna och glada så då förstod vi att de inte var sp farligt som vi trodde. Sen vaknade jag.

Jag som nästan aldrig drömmer någonting nu för tiden, men dom var snälla i drömmen i alla fall. Haha
Klicka på deras namn för att komma till deras sida.

gåta ?!

är du listig nog att klara av denna gåta..

Vem ställer aldrig en fråga men kräver ett svar ?

peace and love


haha, fan vad jag saknar sommaren !!! <3

keep holding on

You’re not alone, together we stand
I’ll be by your side, you know I’ll take your hand
When it gets cold, and it feels like the end
There’s no place to go, you know I won’t give in

Keep holding on
Cause you know we’ll make it through, we’ll make it through
Just stay strong
Cause you know I’m here for you, I’m here for you

There’s nothing you can say
Nothing you can do
There’s no other way when it comes to the truth
So - keep holding on
Cause you know we’ll make it through, we’ll make it through

So far away, I wish you were here
Before it’s too late, this could all disappear
Before the doors close, and it comes to an end
With you by my side I will fight and defend

Keep holding on
Cause you know we’ll make it through, we’ll make it through
Just stay strong
Cause you know I’m here for you, I’m here for you

There’s nothing you can say
Nothing you can do
There’s no other way when it comes to the truth
So - keep holding on
Cause you know we’ll make it through, we’ll make it through

Hear me when I say when I say I believe
Nothing's gonna change, nothing's gonna change destiny
Whatever's meant to be will work out perfectly

Keep holding on
Cause you know we’ll make it through, we’ll make it through
Just stay strong
Cause you know I’m here for you, I’m here for you

There’s nothing you can say
Nothing you can do
There’s no other way when it comes to the truth
So - keep holding on
Cause you know we’ll make it through, we’ll make it through


lite efter

Jag är ju lite efter, eftersom att jag jobbade i söndags så såg jag inte ensam mamma söker, så jag kollade på de nyss. Och jag tyckte dom gjorde ett bra val förutom Madelene, men hon är så fin så hon hittar nog en kille ändå. Den som gjorde mig mest glad var Ulrika, tyckte hon valde helt rätt kille!

Och Helena vet jag inte ens vad jag ska säga om men det är väl kul för henne att hon dras till yngre killar, men jag tänker ju hur länge kommer han att tycka att hon är snygg, hon börjar ju bli gammal, han har hela livet framför sig, han vill säkert ha barn om några år och då vill inte hon de. Men man får vara glad för deras skull.

fin besök

Jag blir kvar i Järbo idag och imorgon pga av att jag bara har en lektion idag och en imorgon och jag vet vad jag ska göra och har papprerna hemma så kan jag lika gärna göra de här. För jag är ändå själv idag så jag har hur mycket tid på mig som helst.

Imorgon kommer Madde hit och hälsar på, ska bli så kul att träffa henne, sist jag såg henne var i sommras när vi var i Gbg. Sen får jag även träffa Maggan och Janne och vovvsingarna!  LOVELY


roligast idag


ensamma hemma



undra om denna kväll slutar bra eller dålig ?
vi ska ialla fall äta chips och kolla på film, mys!

gåta

jag köpte en gåtbok när min syrra sålde jultidningar så nu tänkte jag kolla utifall NI läsare klara av den!
den här är ganska lätt om man tänker efter.

När blir söta flickor kärringar?


linda rekommenderar

Jag tänkte rekommendera 3 st filmen som jag tyckte va jävligt bra till er som läser min blogg.


Knowing, det är en action film.
Tänk dig en hemlighet som har legat begravd under jorden i 50 år. En kryptisk lista som med kirurgisk precision under det senaste fem årtionderna. Hur skulle du skydda dina nära och kära från nästa olycka på listan? Och hur skulle du förbereda världen på den allra sista, slutgiltiga katastrofen?  

M/S Gustloff (ship of no return) en krig/drama film.
1945. Kriget håller på att avgöras. Tusentals civila samlas vid Gotenhafens hamn i väntan på att fly undan Röda armén med skeppet M/S Gustloff. Kapten Hellmuth Kehding får sitt livs uppdrag när han beordras att föra passagerarna till säkerhet i Kiel. När man lättar ankar trots överliggande hot från fiendens u-båtar befinner sig närmare 10 000 människor ombord och snart börjar Kehding misstänka att det finns en sabotör i besättningen. Samma natt, mitt ute på det baltiska ishavet, får M/S Gustloff högst ovälkommet besök..
Filmen är basserad på en verkliga händelser.

Änglar och demoner, det är en action/thriller film.
Uppföljaren av Da Vinci-koden. Letar experten Robert Langdon (tom hangs) efter uråldriga ledtrådar under en actionpackad färd genom Rom i jakten på fyra kardinaler som förknippas av det hemliga brödraskapet illuminati. Kardinalernas liv står på spel och camerlengon (ewan mcgregor) ber desperat om hjälp, så langdon ger sig ut på en hektisk kamp mot klockan genom tillslutna kryptor, farliga katabomber och jordens hemligaste valv.



Jag lär då säga att den ena var bättre än den andra, men den som var bäst var Gustloff faktist. Jag vet inte varför men de berörde mig mest och jag tycker om saker som är verklighetsbaserad även om jag inte tycker om det som händer. Sen knowing, var bättre än jag trodde, på omslaget ser den bara tråkig ut, men den va skitbra och den fick ett stort PLUS av mig! Så har ni inte sett någon av filmerna eller vill ha filmförslag så kolla på någon utav dom här! Enligt mig fick dom 3-4 stjärnor av 5!


mys med snö

Det snöar ute nu, de är så himla mysigt tycker jag. Hoppas det blir mycket snö i år, de tycker jag om! Så man kan åka lite skidor och pulka. Och framförallt att snöpula folk, hahha.


Säg aldrig att du ska snöpula någon om du är i Norge, för då tror dom nå helt annat, hahha! Min pappa gjorde det misstaget. Och jag lär ju säga att dom skratta ihjäl sig!


haha fin bild va, ända vinterbilden jag hade på denna dator..
Undra vem jag har fått denna bild av ?!


dalahästar

Igår när jag jobbade så jobbade jag med en som täljer dalahästar, fast igår så täljde han en gris, de gick skit fort. Men iaf, så berättade han att han och en till skulle få i uppdrag att göra en dalahäst som skulle vara 1,5 m hög och en av dom skulle få stå i vita huset. Det tog 3 dagar för han att göra en sådan stor häst. Sen när dom skulle välja så valde dom hans häst för den var smalare och finare, men de värsta var att han glömde bort att signera den någonstans så ingen vet ju vem som har gjort den förutom han. Men coolt ändå !

fars dag

idag är det ju faktist fars dag, så jag ska snart gå upp och ge han lite presenter. han ska få en t-shirt och ett par kalsonger av mig. jag tror han blir riktigt nöjd i alla fall.

Jag älskar dig pappa !

de gillar vi inte

Usch idag känner jag mig inte alls pigg, har inte sovit så mycket inatt tack vare armen gör ont när man vänder sig eller rör den. Har skit ont i huvudet och svanken. Sen har jag även lite feber, bra start på dagen..

Idag blir det bara till att vara hemma och bli frisk tills imorgon då jag ska jobba.


det funkar inte på mig

Vilken dag, skönt att vara hemma. Att sitta på vårdcentralen hela dagen trodde jag inte att jag skulle få göra, men så blev de, de va så himla lång kö. Sen skulle jag till skolan och då visade de sig att vi inte hade någon lektion. Så då var det bara att hitta på något i någon timme innan jag skulle hämta alla syskon. Så jag åkte till kupolen och handlade fars dag present.

Så var de två dryga killar från tele2 som vill att jag skulle byta till abonemang, räcker det inte med att jag är en kund hos dom redan, nej då ska man byta och hålla på. Men jag sa till den ena att han fick fjäska för någon annan för på mig funkade det inte!

Jag lär då säga att jag har lite ont i armen, hoppas bara att jag inte blir sjuk så jag kan jobba på söndag!

ny dag, nya tag

Ny dag, nya tag!
Lev din dag som om det vore din sista.
 Så sa en i skolan igår men sen sa han: hur fan ska man kunna gör de när man bara är i skolan hela tiden ?!

Idag är de ju Fredag, fan vad skönt. Vad ska ni göra för kul ihelgen då?
Jag ska inte göra så mycket än vad jag vet, men ska jobba på söndag. Men de blir nog en lugn helg med film och lite sånt. Börjar inte föns tolv och jag vaknar nu tack vare min "tysta" familj.

Ska ringa vårdcentralen nu och boka tid för sprutan. Sen käka frukost och fixa mig sen blir de skolan.

I LOVE MY ...

FRIENDS !<3

                               


Tänk inte på att jag är med på alla bilder, har inga bilder på
denna dator med bara dom! plus dom vänner som inte blev med!

Småsyskon ..

Joanna va ju rolig nyss. Hon har varit hemma från skolan idag för att hon var lite "dålig" i morse, när jag kom hem var hon pigg och glad, sen när vi satt och åt mat så .. 

Joanna : De är ju dans idag!
Jag : Men lilla vän du har varit hemma från skolan och då blir de ingen dans förstår du väl. För då har du valt att vara hemma och vara sjuk.   


tjuvätaren

Ihelgen så hände en kul sak, jag satte uppe vid datorn men sen när jag skulle gå ner så såg jag Leif tjuväta på något.

Jag: Vad tjuväter du för något då?
Leif : Dedu, vad tjuväter du själv på?
Jag : Vadå, jag har inte ätit något jag har bara tuggummi i munnen.
Leif : Jaha men du är så kladdig runt munnen?!
Jag : Men de är bara lipsyl. Hahah


Han trodde att jag hade gått och tjuvätit för att jag såg "kladdig" ut när de va han som var boven!

ändrade planer

Sitter i skolan nu, har varit hos skolsyster. Jag ska ta sprutan 'ändå. Jag fick reda på att jag var med i "riskgruppen" för att jag har haft astma när jag var lite och för att jag har fått allergiska reaktioner. Sjukt men så är de.


Snart har vi idrott, fan vad kul. Det är de rologaste ämnet i skolan, LÄTT !

boven

Nu är jag tillbaka efter att ha varit och handlat med pappsen, när vi kom till kassan och skulle betala så skyllde han på mig att de blev så mycket, haha. Varför ska jag vara boven jämt för, alla skyller på lilla mig.

kort dag

Blev en jätte kort dag idag, vad skönt.
Efter jag hade varit i skolan och haft matte
så åkte jag till bussgods och lämnade en
sak från katarina, sen så träffade jag min
lärare där för jag skulle få nya byggbyxor
och så skulle han få ett papper av mig !


Idag blir det att ta de lugnt & städa kanske?!
Sen åka och handla med pappa när han har
vilat lite.

visste ni att ..

jag älskar släkt träffar
jag tycker de är så mysigt när man inte har sätt varandra på ett tag, så kanske man ses till jul och äter tillsammas och bara umgås. jag älskar min släck på pappas sida.

jag inte gillar coca cola
typ alla jag känner älskar cola, men jag har inte tyckt om de på flera år nu, drack de när jag var mindre men inte nå mer. men jag tycker att de bara är bra för mina kompisar så beroende av cola.


helt otroligt !

Gud vad skönt jag sov natten som var, helt underbart att få sova hela natten. Hatar att ligga vaken. Va även på apu idag, de är ju helt otroligt jag fick sätt plattor idag, första gången på länge. Sen bjöd Peter mig på mat idag med, gulligt av han!

Efter apu:n blev det att vänta på att pappas tåg skulle komma in, sen skjutsade jag han till romme, han skulle på någon kurs. Sen ska jag hämta han igen vid åtta. Dagen har bara rullat på, inga problem.

man måste bjuda på sig själv


gissa vem som vann ?!

bowlade ju igår med familjen, första serien vann mamma andra vann jag och tredje vann både mamma och jag men sammanlag så vann jag allt med ETT poäng över leif, fyfan vad klockrent de va!

Älskar söndagar, de är så himla bra program på tv då, först kollade jag på one tree hill, efter det blev det gossip girl och efter det ensam mamma söker.

Sov så dåligt inatt, vet inte vad de är för fel men så är de ibland, men jag var pigg ändå på apu:n. Peter bjöd mig på mat idag, snäll han!

bowling

Vaknade typ nyss, vi håller på att boka bana till bowlingen. Ska bli riktigt kul att spela, jag tror att mamma och leif suger på att bowla, hahah! Ska snart gå ner och käka lite frukost. Sen efter bowligen blir det till att åka hemåt mot Borlänge igen, imorgon är det skolan, fy och blää..

RSS 2.0